Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!


Recommended Posts

Λοιπόν εφόσον είμαι η επόμενη που γεννάω (όπως λέει η Χρύσα) ανοίγω το Νο 13 για να ακολουθήσουν πολλές γέννες με γερά μωράκια!!!

Καλορίζικο κοριτσάκια μου!!!

Κατερινάκι μου τέλεια τα νέα σας!!! Μεγάλωσε πολύ ο μπεμάκος σας!!! Μπράβο!!

Μαράκι μου κουράστηκες σήμερα ε? Ευτυχώς αύριο θα ξεμπερδέψεις νωρίτερα...

Χρύσα και εμένα η πίεση μου ήταν πάντα χαμηλή... τώρα στην εγκυμοσύνη έχει σταθεροποιηθεί στο 11-7 :D:D

Πιπίτσα μου καλά κάνεις και τα ξαναπλένεις... και εγώ έτσι θα έκανα...

Νίκη σου κάνει κόλπα το χάπι??? Υπομονή!!

Χρυσουλίνι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!! Πάντα γερή και τυχερή να είναι!!! Καλή λοχεία να έχεις!!!

Πιπίτσα χάζεψες ρουχαλάκια?? Δεν είναι όλα τέλεια?? και εγώ όποτε πάω θέλω να τα πάρω όλα!!! :lol::lol::lol::lol:

Εύη μου σε έχει ταράξει στην κλωτσια η μικρή ε???? Και που είσαι ακόμα!!! :lol::lol::lol:

Αυτό που λές να είχαμε ένα μηχάνημα να τα βλέπαμε συνέχεια το συζητούσαμε με την μαία την ώρα που κάναμε καρδιοτοκογράφο απόψε... και μου έλεγε αν πουλούσαν τέτοιο μηχάνημα για το σπίτι θα το έπαιρναν όλες οι γυναίκες!!! Και μετά δεν θα έκαναν όλη μέρα τίποτα άλλο απο το να κοιτάνε τα μωρά!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα νέα μας τώρα!! Κάναμε κορδέλα...δεν είχα για ακόμα μια φορά ούτε μία σύσπαση...αμνιακό μια χαρά πλακούντας μια χαρά ο μπέμπης στην ίδια θέση όπως πάντα έχει γίνει 3200γρ και κλωτσούσε τον γιατρό την ώρα που έκανε υπέρηχο!! Σάββατο θα κάνουμε μία τελευταία κορτιζόνη και τέλος!!

Αυτάαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλοριζικο το ποστακιι καλα γεννητουριααα..εγω βεβαια θα ειμαι αυτη που θα το κλεισωω μιας και τελευταια θα γεννησω...χαχαχα...πωπωω 3200..μια χαρααα εεε??Λιγο εμεινε να τον εχεις μαζι σου επιτελους...αντεεεε αντεεε..εγω τωρα ξαπλωσα πλαι γιατι δεν παλευεται η κλωτσια της...ξαναπηγα τουαλετα..με επιασε και εμετος και εχω τοοοσο καιρο να το αισθανθω αυτο που τρομαξα...ειναι μιλαμε πολυ ζωηρηηη.. :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kaloriziko to postaki!!!!!!!!!!!!tha exei polla genitouria ayto to postaki!!!!!!!!!!!

diosa mou mia xara o mpempoulis ante vre epitelous hrthe h wra na ton kratiseis aggalitsa!!!!ti kala!!!!!!!!!!!!

evi mou kai emena me exei tarzxei sto sproksimo o mpempis mu.....poly ataktoulis olh mera kati skalizei ekei mesa...axaxaxaxaxa kai exei arxisei kai me ponaei kapoies fores!!!!!!!!!!

koritsia na rwthsw eseis exete parei sfhnaki gia na stirizete to mwro sto krevataki otan koimatai??????egw phra shmera elpizw na mou fanei xrhshmo!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο και το 13 κοριτσακια με πολλα πολλα γεννητουρια!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου εκανα τωρα πρωτη φορα στην 34η βδομαδα και θα ξανακανω 36-37 10 μερες πριν να γεννησω..

Πιπιτσα ουτε πονεσα, ουτε ζαλιστηκα ουτε τιποτα..ενα απλο τσιμπηματακι ηταν..

Γιελιζακι θηριακι το αντρακι σας!!Μια χαρα..αντε 3 μερουλες ακομη..

Χρυσουλινι μου να σας ζησει η κουκλιτσα σας να ναι παντα γερη κ ευτυχισμενη!!!Και εσυ να χεις καλη λοχεια γλυκεια μου!!!!

Νικακι αυτο το χαπι τελικα πολυ σπαστικο...παντως η πιεση σου δεν ειναι κ τρομερη ανεβασμενη...

Εμενα παντα ηταν 10-6 τωρα παω κ 9-7..

Χριστινιω το σφηνακι απαραιτητο!!!Οχι απλα χρησιμο...δεν αφηνει το μωρο να κουνηθει ευκολα οποτε δεν κινδυνευει κ απο καμια παλλινδρομηση..

Κισκα κ οι κλωτσιεςοταν τα πιασουν δεν σταμαανε..κ μενα το ιδιο..τωρα εφαγα καρπουζακι και το χει πιασει κ λοξυγκας...

Α οσο για τα ρουχα..εγω τα εβαλα στο στεγνωτηριο..και τα σιδερωσα κιολας μετα ολα...ακομη κ κουβρτουλες κ φορμακια βελουτε που μου εδωσε η αδερφη μου..

ισα ισα που στοστεγνωτηριο κοριτσακια βγαινουν καυτα τα ρουχα σαν σε κλιβανο..κ μενει κ το μαλλακτικο..

Εμενα γενικα ειναι η σωτηρια μου...γλιτωνω τουλαχιστον το μισο κ παραπανω σιδερο..

Αυτααααααα δεν θυμαμαι κατι αλλο...

Φιλακιααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυ,καλοριζικο το νεο ποστ.σαν αριθμος οχι κ πολυ καλος αλλα.........τα μωρακια που θα ρθουν θα ειναι πολυ γουρλιδικα.

γιελιζακι με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το θαυματακι σου.ολες πλησιαζουμε ε;τι καλαααααααααα!

ρε κοριτσια ποτε θα κανει ξαστερια;δε κανει καθολου καλο καιρο να πλυνω τα ρουχαλακια.τι ειναι αυτο το πραγμα.εχω καιρο βεβαια,αλλα ελεος δηλαδη.παλι συννεφια ξημερωσε εδω.ειναι δυνατον;αμαν.17 ιουνιου κ τετοιο πραμα;

χτες πηγα πηρα μπιμπερο κ αποστειρωτη.πηρα 6 μεγαλα μπουκαλια γυαλινα κ 2 μικρα με θηλη απο καουτσουκ.λετε να χρειαστω κ αλλα μικρα;πηρα κ τον αποστειρωτη της κικο.αλλα δε πηρα αυτον τον αυτοματο γιατι ειχε πολυ μικρη χωρητικοτητα.τον πηρα απο μια φαρμακαποθηκη.10 ευρω διαφορα με ιδιο απο μαγαζι :?

κ επισης,μου ειπαν αφρολουτρο+σαμπουαν κ κρεμα συγκαματος μου ειπαν τελικα φρεζυντερμ κ για μενα για να πλενομαι να παρω λακτασιντ.

γιελιζ της βελεντα που μου χες πει δε βρηκα πουθενα

καλημεραααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κορτσουδιααααααα....με το δεξι κ σαυτο το ποστ κ επονται πολλα πολλα μωρα...με το καλο να συνεχιστουν τα γεννητουρια :):):)

εγω μολις ξυπνησα... η μικρη μου ακομα κοιμαται κ δεν κανω τιποτα....οποτε κατσε να μπω.

αννα τα μπουκαλια μια χαρα ειναι...κ εγω τοσα εχω...τα μικρα δεν ειναι κ πολυ χρισημα γιατι σιγα σιγα δεν θα σου φτανει η χωρητικοτητα τους...θα τρωνε πολυ...αντε για τσαγακι κ αργοτερα για νερακι(στην αρχη,μετα παγουρινο)κατι θα κανουν.κ εγω τωρα εβγαλα να ξαναπλωσω τα χθεσινα που εγιναν μουσκεμα απο την βροχη :evil::evil::evil: σημερα ειμαι σπιτι οποτε οτι κ να γινει....παντως ο ηλιος παλι καιει...το κοβω για βροχη :evil::evil:

γιεληζ τελικα οπως τα λεγαμε... τα 3200 τα εφτασε ο μπεμπης...μπραβο του ...μια χαρα μωρακι!!!αντε δυο μερουλες εμειναν!!!

καλημερα σε ολες!!!

παω να διαβασω κ τα νεα απο το παλιο ποστ κ επανερχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μιχαελλα.εγω μονο τα καλυματα απο τις καλαθουνες κ τα στρωματακια τους επλυνα.εννοειται οτι ακομα δε στεγνωσαν.θα περιμενω πριν πλυνω τα αλλα.να βγαλει λιγο ηλιο ρε γ.............αλλιως ετσι οπως το παει θα κανουν 3 μερες να στεγνωσουν.

μετα λεω θα τα σιδερωσω κ θα τα βαλω σε ειδικες ναυλον θηκες.κ μετα αν προλαβω,δηλ αν παω προγραμματισμενα κ δε τυχει κανενα εκτακτο θα τα ξανασιδερωσω

οσο για τα μπουκαλια λεω οτι τα μεγαλα ειναι λιγα για 2 μωρα αλλα θα δουμε.παω κ παιρνω κ αλλα αν δω οτι δε μου φτανουν.

για τα αφρολουτρα κ τις κρεμουλες,εσυ τι πηρες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο...εσυ εχεις δυο :?:?:? ισως σου χρειαστουν μερικα ακομα...αλλα βλεπωντας κ κανοντας...

απο αφρολουτρο πηρα το φισαν (το χρησιμοποιουσα κ στην μικρη) κ κρεμα συγκαματος την σουντοκρεμ.στην αρχη εβαζα φισαν αλλα οταν την ανακαλυψα αυτη εμεινα πολυ ευχαριστημενη.τωρα που θα παω φαρμακειο για γαζες κ αλλα τετοια ψιλολογια θα παρω κ μια για το σωματακι τις...μαλλον της βελεντα.

κ εγω τα φορμακια κ τις σαλιαρες θα τις πλυνω τελευταια....τωρα μονο κατι σεντονια,κουβερτες κ ρουχαλακια που ειχα απο την μικρη...αν και καθαρα ενα φρεσκαρισμα κ σιδερο χρειαζονται για το νεογενητο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmeraaa koritsiaaa

kaloriziko to no13..ante k erxontai akomh perissotera mwrakia

emeis xtes eisxame giatro ola kala o mikros einai konta sto 1,8kg den exoume peritulikseis exoume parei polu kalh thesh alla h prosoxh mas prepei na einai twra pio prosektikh etsi mas eipe o giatros mas..na ton akouw mexri to meshmeri k an den ...tote..na paw apo ekei na me koitaei giati einai epikinduna twra..

autaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω οσα φαρμακεια κ αν ρωτησα δε εχουν της βελεντα.θα ψαξω παλι.φισαν μου παιρνε κ η μαμα μου.κ εχει κ ωραια μυρωδια.το ψαχνω ακομα.

μερικαλ μια χαρα το μωρακι σου,γιατι σου πε ο γιατρος να προσεχεις να δεις αν ακουε το μωρο.ποιος ο λογος αφου ολα πανε καλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημεραααα!Καλοριζικο και αυτο με πολλες γεννες!Χθες κοιμηθηκα παλι νωρις,απο τις 10! :shock: Σαν τις γιαγιαδες εχω γινει! :lol: Ξυπνησα στις 8,μιλαμε χορτασα υπνο .Αλλα η μικρη μου ειχε λοξυγγα και καθομουν και την απολαμβανα. :lol: Σηκωθηκα,ηπια το γαλα μου και εβαλα ενα πλυντηριο.

Γιελιζ,μεγαλωσε ο μπεμπης!Με το καλο!Δυο μερες εμειναν!Εσυ θα κανεις το ποδαρικο στο 13! ;)

Μαιρη μια χαρα και ο δικος σου μπεμπης!

Κατερινα και εγω σκεφτομαι να βαλω τα ρουχαλακια στο στεγνωτηριο που αποστειρωνει κιολας.Και μετα σιδερωμα.

Μιχαελα,Αννα καλημερα!

Τα καλλυντικα της Βελεντα δυσκολα θα τα βρειτε σε φαρμακεια.Εγω τα παρηγγειλα απο το ιντερνετ.Παρολο που η μαμα μου εχει φαρμακειο ΔΕΝ πηρα Φρεζυντερμ,ειναι τιγκα στα παραμπενς και στα χημικα!Της τα πηρα ολα Βελεντα που ειναι πιο αγνα,χωρις παραμπενς.Το εχω ψαξει πολυ το θεμα με τα καλλυντικα γιατι θελω μονο αγνα προιοντα να βαζω στο δερματακι της.Και για μενα της βελεντα λαδακι βαζω στην κοιλια,σας το εχω ξαναπει.Σας βαζω 2 σαιτς που εχει,απο εκει παραγγελνω και εγω.

http://www.bce-europe.com/index.php?cl= ... 10&pgNr=12

http://www.ecobaby.gr/index.php?manufacturers_id=4

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!Καλοριζικο το 13...αντε με το δεξι!!!Γιελιζ μου με το καλο να μας κανεις το ποδαρικο με τον παιδαρο σου!!!!!!!!

Νικη μου καλημερα και εγω ετσι ειμαι...αν μπορουσα να κοιμαμαι και ολη μερα θα κοιμωμουν!!!!

Κατερινακι μου τελειο το νινακι σου...!!!!!!!!!!!!!!

Μερυκαλ μου μια χαρα ο μικρουλης σου..τελειος!!!!!!!!!!

Ευακι αρχισες να νιωθεις εντονες κλωτσιες ε??????Μαγεια!!!!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια εγω τις περισσοτερες φορες τον καταλαβαινω τον μικρο ποτε θα ριξει τις δυνατες...σαν να περνει φορα νιωθω..χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Ολη μερα μαζι του ασχολουμαι τρελενομαι!!!!!!!!!!

Τωρα οσον αφορα τα χθεσινα με την αδεια...θα κολλησω αλλα 18 ενσημα τον ιουλιο και θα μου μετατωπισει ο γιατρος την ΠΗΤ μια εβδομαδα μετα...οποτε θα ειμαι οκ!!!!!!!!!

Αλλα νεα εχουμε??????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα νικη....εμενα δουλευει η κουνιαδα μου σε φαρμακειο κ φερνουν της βελεντα...οποτε θα βολευτω ;););) αν κ εδω στα δικα μας φαρμακεια τα περισσοτερα εχουν προιοντα αυτης της μαρκας κ βρισκεις ευκολα απλα λιγο οι τιμες διαφερουν απο φαρμακειο σε φαρμακειο.

αυτο που ειχες ρωτησει για το στεγνωτηριο χθες...φυσικα κ μπορεις να τα βαλεις...καλυτερη αποστειρωση δεν υπαρχει γιατι η θεμοκρασια του ειναι μεγαλυτερη απο το σιδερο...ειδικα για τα πρωτα μωρουδιακα...μετα δεν υπαρχει κ λογος οσο μεγαλωνει...ειπαμε να μην ειμαστε κ υπερβολικες ;););)

καλημερα μαρουλιτα...τελικα βολευτηκες με τα ενσημα...ολα καλα λοιπον,δεν θα τα χασεις.κριμα ηταν μωρε για λιγες μερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ στις κοπελες που ξυπνησαν αργουτσικα.νικη,λες αν τα παραγγειλω σε ενα φαρμακειο θα μου τα φερουν;

μερυκαλ,δε καταλαβαινω τι σου ειπε ο γιατρος.να παρακολουθεις το μωρακι ως το μεσημερι και αν δεν;τι;αν δε εχει κινηθει ολο το πρωι;γιατι απογευμα;η βραδυ;σορρυ κιολας που ρωταω

αλλα εμνα οι μικρες μου αλλες φορες εχουν πολλη ορεξη απο το πρωι και αλλες ειναι πιο ησυχες κ δινουν ρεσιταλ μονο απογευμα προς βραδακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαελα εδω δεν φερνουν καθολου Βελεντα...Ουτε καν η φαρμακαποθηκη!Οποτε τα παιρνω απο το ιντερνετ,τι να κανω.

Μαρουλιτα μια χαρα τα κανονισες με τα ενσημα!

Στα δικαιολογητικα του ΙΚΑ ζητανε και αυτο:

Ασφαλιστικά βιβλιάρια των δύο τελευταίων ετών ή βεβαίωση εργοδότη επικυρωμένη από το Υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το οποίο ελέγχει τον εργοδότη.

Ξερετε τι ειναι;Και η βεβαιωση τι πρεπει να γραφει; :roll:

Οι υπολοιπες που ειναι;Το εριξαν στις βολτες; :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι σισσακι μου ολα καλα ευτιχως!!!!!!!Ενταξει ηταν κριμα τωρα για μια εβδομαδα....εμενα με αγχωνε μηπως θα υπηρχε θεμα αν θα γεννησω πιο νωρις αλλα μου ειπε ο λογιστης οτι με τπτ...αυτους τους νοιαζουν τα ενσημα να συμπλιρωθουν!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα καλημερα..!!!!!!!!!!!τι κανουν οι ζουζουνες σου σημερα????

Νικη μου οταν θα βγεις στην αδεια θα πρεπει ο εργοδοτης σου να σου δωσει ενα χαρτι σαν υπευθυνη δηλωση που λεει ποτε σταματισες και οτι για 63 μερες μετα τον τοκετο δεν σου επιτρεπεται να δουλεψεις..στην υπευθηνη δηλωση του γιατρου το γραφει και αυτο!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρουλιτα το χαρτι που λες το εχω παρει απο το ΙΚΑ και μενει να το συμπληρωσω.Αυτο που γραφω παραπανω ειναι αλλο...Αλλα δεν ξερω τι ειναι. :roll:

Αννα,αν μενεις Αθηνα,σιγουρα θα εχουν στις φαρμακαποθηκες να σου φερουν βελεντα.Εγω μην ξεχνας πως ειμαι σε νησι. ;) Οι μικρες σου χορευουν; :lol: Και εμενα κατι σκαλιζει εκει μεσα ωρες ωρες και κατουριεμαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια γκαστρούλες μου!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε????? Πόσα γράψατε πάλι καλέ?????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Την........ κλωτσομπουνίδικη καλημέρα του μικρού μου σας στέλνω!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα τα ποϋμε & θα σχολιάσω αργότερα!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να βάλω λίγο σιδεράκι!!!!!!!!!!!!! Εχθές το έπαιξα......... πάπια!!!!!!!! Δε γίνεται και σήμερα!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...