Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο8! Και οι κλωτσιές συνεχίζονται!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλοριζικο και απο μενα!

Σοφια ειναι καλυτερο στην εγκυμοσυνη να πινουμε εναν καφε αλλα τον κανονικο παρα ντεκαφεϊνε. ;) Εχει πολλες βλαβερες ουσιες μεσα...Ετσι ξερω τουλαχιστον...

Παω να μετρησω το ζαχαρο μου και να ξαπλωσω γιατι ψιλονυσταξα...Τα λεμε μετα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο κοριτσάκια μου...με ακομα πιο φουσκωτές κοιλίτσες και πιο δυνατες κλωτσιές!!!

Αντε και στο επόμενο ποστ θα αρχίσουν οι αγορές...

Νικη μου καλή ξεκούραση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με τη Χρυσα!Ετσι που το παμε πριν το 15 με τιποτα δεν θα αρχισουμε να γενναμε!!!

Νικη δεν το ηξερα αυτο για τον ντεκαφεινε.Κ να φανταστεις οτι καθε πρωι εδω κ ενα μηνα πινω ενα ποτηρι γαλα με μισο κουταλακι νες ντεκαφεινε.Λετε να το κοψω?

Ασχετο αλλα διαβασατε βρε κοριτσια το ποστ για την κοπελα που εχασε τη ζωη της σε κεντρο εξωσωματικης?Συγκλονιστικα!Κ για την κοπελα που εχασε το μωρο της στην 33η εβδομαδα?τι να πω..δε μπορω να το πιστεψω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό κάπου στο No15 θα κάνει την αρχή η Chrystalleni (βάσει ΠΗΤ) ε και μετά θα πάρουμε σειρά και οι υπόλοιπες! :lol::lol::lol::lol:

Σοφία για την κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο κέντρο εξωσωματικής το είχε πεί και στις ειδήσεις (αν είναι το ίδιο) πολύ κρίμα όντως...

Και για την κοπέλα που έχασε το μωράκι της το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να της δίνει ο θεός κουράγιο και σύντομα να έρθει ένα άλλο μωράκι να της απαλύνει τον πόνο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσιαααααα....διαβαζω διαβαζω...εχω ανοιξει και καρτελα να απανταω ταυτοχρονια και στν προτελευταια σελιδα βλεπω οτι ανοιγετε αλλο και αυτο ειναι κλειδωμενο....τσαμπα εγραφα???Τρελες....τωρα δεν θυμαμαι τι ειχα γραψει...τις κλωτσιες παντος τις θυμαμαι...Εγω σημερα κοριτσια πηγα στη γιατρο να με δει γιατι δεν μπορουσε παρασκευη...καλα τα χρειαστικα εστι??

Τελικα οι εξετασεις εδειξαν ουρολοιμοξη..σιγα μην δεν ειχα...κλασικο προβλημα για εμενα...και με αρχισε ..πρωτα με εβαλε στο μηχανημα για τις συσπασεις...μετα καναμε υπερηχο οπου ευτυχως μια χαρα το μωρο καρδια εγκεφαλος ολα...και λεει αντε να δουμε και το φυλο και μολις το λεει μπαμ γυρναει μπουτι και δεν μας αφηνει να δουμε...το κουναει γυρναει και τσααακ βαζει τα χερακια ακριβως μπροστα λες και ξερει τι θελει να δουμε...λεω αμα δεν μας αφησει θα σκασω...την προηγουμενη εβδομαδα ειχε το λωρο μπροστα...μου λεει οχι θα δουμε..κουναει απο εδω απο εκει και τελικα κοριτσακι 100%πλεον!!Της λεω και στην αυχενικη το ιδιο μας ειπαν και λεει η κυρια που κανει αυχενικη δεν πεφτει ποτε εξω..οι συσπασεις συνεχιζονταν κανονικα μαζι με πονο στη μεση και πετρωματα και μου εκανε και κολπικο υπερηχο να δει πως παει ο τραχυλος αλλα ευτυχως ειναι μια χαρα...παρολα αυτα τωρα πρεπει να πινω αντιβιοση για την ουρολοιμοξη οπου μου ειπε πως ναι μεν εχω συσπασεις αλλα η ουρολοιμοξη τα κανει χειροτερα..και μου εδωσε εκτος απο το utrogestan που ξανα αρχισα το yutopar και το isoptin..και να δουμε πως θα παει και κλασικα μου ειπε ξαπλα και ξεκουραση..τα χρειαστικα ομως εκανα 1 ωρα εξεταση σε ολα αυτα που με εβαλε.δεν εχω ξανα κανει τοσο!!Τωρα περιμενω πωςκαι πως το πασχα να παω διακοπουλες.....εσεις θα πατε πουθενα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα μου κι εγώ κάπου εκεί μας βλέπω να αρχίσουμε τα γεννητούρια!!

Σοφάκι μου τα διάβασα και στεναχωρεθηκα...Απίστευτα πράγματα...Ο Θεός να φυλάει όλες μας!

Γιελιζ ε πού θα πάει θα αρχίσουν κι οι αγορές! :lol:

Πήρα τηλ τώρα και έμαθα το πρόγραμμα του σχολείου για την Παρασκευή...ευτυχώς θα πάμε εκκλησια τα μικρα και μετά θα παίζουνε παιχνιδια...οποτε χαλαρα θα είμαι..απλά δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσω από τους συναδέλφους!!Μια μέρα είναι θα περάσει..θα πάρω και τα χαπάκια μου πρωί πρωί για να ειμαι οκ!

Κίσκα μου έχεις συσπάσεις?? Στο σπίτι ξεκούραση..Το γιουτοπαρ το παίρνω κι εγώ..Θέλει προσοχή με τις συσπάσεις...κι ασε τα ταξιδάκια καλέ :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol:

Ναι θα κανουν η Χρυσταλλενη καιη Ελλη την αρχη!!!!

Αχ παιδια..εγω πολυ στεναχωριεμαι με τετοιες ιστοριες..ειλικρινα...

με πιανει ενα παραπονο...

Κριμα και για την κοπελα και για το νινακι..και το δε νινακι γιατι..επειδη το αθανατο Ελληνικο κρατος- αν μπορεις να το πεις ετσι- δεν ειχε μοναδα νεογνων στην επαρχια...ελεος δηλαδη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Kiska μου και περαστικά.... αυτό έχει σημασία ότι και να είναι περαστικό να είναι! Όλα καλά τελικά με το μωράκι σου!! σιγουρέψατε και το φύλο!! Τέλεια!!! Καλή συνέχεια απο εδώ και πέρα και προσπάθησε να μην κουράζεσαι!

Για το Πάσχα εμείς δεν θα πάμε πουθενά θα κάτσουμε να τελειώσουμε τις δουλειές του σπιτιού.

Εσείς που θα πάτε?

Α να ξέρεις άλλη φορά για να μην χάνεις αυτά που έγραφες, μπορείς να τα κάνεις αντιγραφή πρίν πατήσεις υποβολή και μετά μπορείς να τα κάνεις επικόλληση όπου θες.

Μαράκι την Παρασκευή να μη δίνεις σημασία σε κανέναν... πάνε κάνε τι είναι να κάνεις και φύγε! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσα μου το έχω ζήσει και πίστεψε με δεν εχει πιο οδυνηρο απο να λένε σε μια μάνα ότι πέθανε το μωράκι της...ακομα αντηχεί στα δικά μου αυτιά...Τεσπα...αλλαζω θεμα γιατι θα με πάρουν τα ζουμιά...

Πήρα το μπωλ απο το παγωτο και άρχισα...δεν άντεξα η άτιμη!! :?:oops:

Αυτο θα κάνω Γιελιζ μου :lol:

Από βδομάδας κι εμείς μάλλον θα αρχίσουμε το βάψιμο στο σπίτι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τη Χρύσα για το αθάνατο Ελληνικό κράτος...

Το μωράκι με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει... Ο γιατρός την Πέμπτη μου είπε ότι και τώρα να γεννηθεί (Θεός φυλάξοι!!) το μωρό μου μπορεί να ζήσει... Φαντάσου!

Μαράκι καλά έκανες και άλλαξες θέμα!! Γιατί και εγώ έτοιμη είμαι!!

Έ ναι λοιπόν!!!!! Πόσα φαγητά γλυκά είπες απο το πρωί και δεν ζήλεψα!! Μόλις είπες για παγωτό κάτι μου έκανε κλικ!!!! :lol::lol::lol: Και εγώ θελώωωω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παλι εκλεισε ξαφνικα ο υπολογιστης μου!Τα νευρα μου!Κ πριν λιγο καιρο τον ειχα φτιαξει :evil::evil:

Κισκα κοριτσακι λοιπον!Τελεια!!!Με το καλο!

Μμμμμμμμμμμμμμμμ παγωτο!!!!Μαρακι το απογευμα κι εγω θα παρω ενα!Εχω 2 εβδομαδες να φαω,το παρακανα...........

Αυτο με τις μοναδες νεογνων ειναι απαραδεκτο.Κ δεν ηταν δα κ τοσο μικρο το κοριτσακι,2100γρ.Η ανιψουλα μου γεννηθηκε 2200.Κι εγω αλλο γιατρο ηθελα αλλα στο νοσοκομειο που ειναι δεν εχει μοναδα νεογνων κ ετσι πηγα στο Πανεπιστημιακο γιατι λογω διδυμων θα γεννησω νωριτερα κ ποτε δε ξερεις τι γινεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον καταρχην καλοριζικο το 8 με πολλες κ δυνατες κλωτσοπατιναδες για τις κοιλιτσες μας

καταδευτερον θα σας μαλωσω.τι θεμα ανοιξατε κ σκεφτεστε κ στενοχωριεστε?ε?ξερω οτι μερικα κοριτσια απο δω μεσα ειχαν δυσαρεστες εμπειριες αλλα η ζωη ειναι μπροστα μας.δε κανει να στενοχωρειτε τα μωρακια που εχετε τωρα στη κοιλιτσα σας.

σοφιτσα δυστυχως εχουν συμβει πολλα αλλα οχι σε ολες.αν το συγκρινεις ειναι ελαχιστα τα περιστατικα.απλα επηρρεαζεσαι επειδη τα βλεπεις συγκεντρωμενα σε ενα θεμα.αλλα μπροστα στις χιλιαδες που κανουν παιδακια ειναι ελαχιστες.να δινει σ ολες μας ο θεος δυναμη κ κυριως στα κοριτσια αυτα να συνεχισουν.

ΛΟΙΠΟΝ............ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κ ΧΑΡΑ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

για ολες μας εχει ο θεος

φιλια πολλα πολλα πολλα

υγ.τωρα που ειπατε παγωτο.................μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!παγωτο λεμονι,φραουλα κ πεπονι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μου οπως τα λες είναι...Θετική σκέψη..

Μου αρέσει πάντως που όλες έχουμε το μυαλό μας στο παγωτό!! :lol::lol:

Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είναι οτι θέλω να φάω αλλά βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω με αποτέλεσμα να το ρίχνω στα γλυκά...σας έπεισα ε??? :lol::lol::lol: Μπα δεν νομίζω!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι και εγώ έτσι... στην πραγματικότητα δεν θέλω να φάω αλλά τρώω για να έχω κάτι να κάνω!! :lol::lol::lol::lol:

Άννα έχεις δίκιο... θετική σκέψη πάνω απόλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες σας αφήνω...πάω να κάνω ένα μπανάκι...

Ο μπεμπης μου σήμερα ολο κάνει βόλτες και σπρώχνει την αριστερή μου πλευρά...πόσο το ευχαριστιέμαι όμως δεν λέγεται!! :lol::D

Καλό απόγευμα σε όλες...Θα τα πούμε λογικά αύριο...

Φιλάκια πολλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηρθα και εγω!Ειχα ξαπλωσει λιγακι αλλα η επιθυμια μου για παγωτο δεν με αφησε να κοιμηθω! :lol: Τελικα εστειλα τον αντρα μου και μου πηρε,μιας και το ζαχαρο μου ηταν πολυ χαμηλο αν και εφαγα το κριθαρακι. ;) Μμμμ,τελειο ηταν!Σε μια ωρα θα ξαναμετρηθω να δουμε τι γινεται.Ουτε ο δρακουλας τοσο αιμα! :lol:

Θα σας μαλωσω,μην πιανετε στεναχωρες συζητησεις.Να σας πω την αληθεια αποφευγω να διαβαζω δυσαρεστες ιστοριες γιατι επηρεαζομαι πολυ.Οπως ειπε και η Αννα,ειναι πολυ περισσοτερες οι κοπελες που γεννανε χωρις κανενα προβλημα,φυσιολογικα μωρακια. ;) Αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα!Μην βαζετε στο νου σας το κακο. ;)

Κισκα μου περαστικα!Κοριτσακι και εσυ;Τελεια! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επανήλθα χωρίς νεύρα :D:D:D Ακύρωσα και ένα ιδιαίτερο μάθημα γιατί τα μάτια μου κλείνανε, κοιμήθηκα και όλα καλά τώρα.

Διόσα μου και Σεσίλια μου εγώ θα γεννήσω στο 17 post που είναι ο τυχερός μου αριθμός. Έτσι αποφάσισα. :lol::lol::lol::lol: Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και διδυμομανούλες και λογικά θα γεννήσουν νωρίτερα.

Μαράκι μου πολύ βλαμένη η διευθύντρια σου. Τι εννοείς το κλίμα του σχολείου; Θα πρέπει να σε υποδεχθούν με πολύ χαρά οι συνάδερφοι. Ευτυχώς θα ναι χαλαρό το πρόγραμμα και δεν θα κουραστείς. Θα το ψάξω στο ΑΜΑΖΟΝ και θα σου πω αν δυσκολεύομαι.

Κ εγώ είπα να επανέλθω λίγο γιατί το παράκανα με το φαγητό το σαβββατοκύριακο. :?:?:?

Όσο αφορά αυτό που λέγατε με τους φίλους, εμείς έχουμε αρκετά ζευγάρια φίλους. Απλά παραπονιέται ο άντρας μου ότι οι δικοί μου φίλοι είναι πιο φυσιολογικοί απ τους δικούς του και η αλήθεια είναι ότι περνάει καλύτερα με τα άτομα που γνώρισε από μένα και τους θεωρεί πιο φίλους του πλέον. Για να σκεφτειτε οι τρεις παιδικοί του φίλοι στο bachelor του σ όλους κάτι έτυχε και δεν ήρθαν και πήγαν οι άνδρες όλοι απ τη δική μου πλευρά. Μόνο ένας από αυτούς πραγματικά δεν μπορούσε. Τον είχε στεναχωρέσει παρα πολύ αυτό και δεν το ξεχνάει.

Λοιπόν σας αφήνω και τα λέμε μετά.

χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδες εδω ειμαι παλι...εριξα εναν υπνοοο...εφαγα και 2 τοστ με ζαμπον-τυρι ντοματα και μουσταρδα..βρε παιδια τι πεινα ειχα...εχω μηνες να νιωσω ετσι...αντε επιτελους..Γιελιζ μου το ξερω αυτο με την αντιγραφη επικολληση αλλα πανω εκει που βρικα το νεο ποστ εκλεισα τα παλια και εκανα χαζομαρα...ξανθιαααα....παγωτακι εε??αν και τρωω συχνα παντα υπαρχει χωρος για αλλο ενα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...