Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο6...Τελική Αναμέτρηση 3!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσακια μου.καλοριζικο και αυτο. νικολ μου ευχαριστω για τις ευχες σου. παιδια δεν την εχουν πιασει οι πονοι ακομα. ειπε η γιατρος μας πως αν δεν την πιασουν οι πονοι μεχρι σημερα στις 3 να την παρουν τηλ.θα δειξει. τι κανετε λοιπον? πως ειστε? μουτζουφλοκερο εχει αθηνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Βίκυ μου!! Ακόμα η αδερφούλα σου ε? Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η κοπέλα.

Εδώ πάλι ανοιξη μυρίζει!! Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς!!! ελάτε από εδώ για καφέ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο εδώ!!

Βίκυ μου με το καλό να έρθει το ανιψάκι σας!!!

Nikol μου καλή ανάρρωση γλυκιά μου, σε περιμένουμε πάλι στην παρέα μας!!

Γιώργο πολύ ωραίες οι φωτό σας!! Με το καλό να δείτε το μωράκι σας!!

Μαράκι που να σας στείλω παγωτό... μέχρι να φτάσει θα γίνει Milk shake! :lol::lol:

Συμπεθέρα χθές ήμουν duracell!! Είναι που είχε τέλειο καιρό (20 βαθμούς) Σήμερα με πονάει το πόδι όμως! :lol::lol::lol: Εσύ έχεις και δίδυμα βρε που να τρέχεις?

Άντε ξυπνάτε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σαι καλα Γιελιζ μου για τις ευχες σου. καλε να ρωτησω κατι. ειμαι 23 εβδ+4 ημ .σε ποιο μηνα ειμαι ρε κοριτσια δηλαδη? το ιντερνετ λεει τα δικα του, οι γιατροι τα δικα τους και εχω χασει τον μπουσουλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι μια χαρά είμαι, εσύ?

Βικούλα μου εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου η αδερφούλα σου!! Όλα μια χαρά να πάνε!!

Βικούλα μέχρι την 26η είναι ο 6ος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπερδεμα αυτό με τους μήνες...Ειναι πιο εύκολο να το βλέπεις με την Πητ σου..Δηλαδή εγώ κάθε τέλος του μήνα αλλάζω μήνα. Κι εσύ Βίκυ κάθε 10 του μήνα..Δηλαδή 10 Απρ. θα μπεις στον 7ο!!

Γιελιζ και το Milk shake μια χαρά μου ακούγεται!!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια απεργούν σήμερα και δεν έχει πρωινά??

Οι άλλες κοιμάστε ακόμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!Καλορίζικο ζουζούνες!!!

Βίκυ μου με το καλό η αδερφούλα σου!!να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου η κοπέλα και να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της!!!!

Τι κάνετε??Όντως ο καιρός εδώ στην Αθήνα είναι χάλια... πολύ σκοτεινιά! :( Μας είχε συνηθίσει αλλιώς τόσες μέρες...ανοιξιάτικα!!

Γιελήζ γιατί νομίζεις ότι το μιλκ σέικ δεν μας κάνει??? :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και καλοριζικο και το 6!!!!

εγω στο γραφειο ειμαι και μολις ηρθε το καφεδακι μου!!!

Βικυ με το καλο το ανηψακι!!! Εγώ βασικά αλλάζω μηνα καθε 25, η ΠΗΤ μου ειναι 25 Ιουνιου αρα μου ειπε ο γιατρος καθε 25 αλλάζω μηνα. Αρα εσύ απ'οτι βλεπω εχεις 10 Ιουλιου άρα καθε 10 του μηνος αλλαζεις μηνα, και αρα απο τις 10 Μαρτιου μπηκες στον 6ο.

Γιελιζ 98 μερες απ'οτι βλεπω, το εσπασες το 100αρι, με το καλο το 50αρι τωρα!! Εγω σημερα 100 μερες ακριβως!! :D:D:D:D

Γιωργο ωραια τα νεα σας!! φτασατε στην τελικη ευθεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Αντε το επομενο θα ειναι οι συμπεθερες!!!!

θα εχουν κλεισει αυτον τον μηνα τα χρωμματα μας..και μετα θα συμπεθεριαζουμε!!!

Τι κανετε;;;

Γιελιζ μου μας ελειψε χτες!!!

Βικυ με το καλο το ανιψακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ευγενια μου ευχαρστω για τις ευχες σου. ακομα βεβαια δεν την εχουν πιασοι οι πονοι. γιωργο μου με το καλο το μωρακι σας. ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.

καλημερα μαχιμαμμι και ευχαριστω για τις ευχες σου

καλημερα σεσιλια και ελις και ευχαριστω

αντε και στα δικα μας

μουτζουφλοκαιρε θα φυγεις επιτελους???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαχη, Χρύσα κι Ελίς!

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγα! :D

Εγώ βαριέμαι πολύ βρε κορίτσια...Εσείς κάτι έχετε να κάνετε τουλάχιστον. Εγώ τα έχω βαρεθεί όλα. Πάλι καλά που σας έχω εσάς παρέα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπα δεν το βλέπω να ξεκουμπίζετε Βίκυ μου!!!

Γιώργο τέλεια τα νέα σας!!μεγαλώσατε!!σε λίγο θα το κρατάτε στην αγκαλιά σας!!! :P:P Με το καλό!!!Είναι πολύ τυχερή και η γυναίκα σου αλλά και ο γιόκας σου που σε έχουν!!Θα γίνεις ένας τρυφερός χαζομπαμπάς!!! ;)

Καλημέρα Μάχη, Έλλη, Χρύσα!!!!!!!

Γιελήζ έχει δικιο η Χρύσα μας έλειψες εχτές και μας κόπηκε η όρεξη.. :lol::lol::lol: φαντάζομαι ότι πρόσεξες που καμία δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη να μιλήσει για φαγητό!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η μπεμπα δινει τα ρεστα της πρωι πρωι

ηπια την πορτοκαλαδα μου και αρχισε να χοροπηδαει

να δω σε λιγο που θα φαω φρυγανιες με βουτυρο και μελι

:lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα εγκυουλες μου!!!Πως ειστε σημερα?Χαλια ο καιρος κι εδω :(:(:( Πανω που ειπαμε ηρθε η ανοιξη,μας τα χαλασε παλι.....

Βικυ μου ακομη η αδερφουλα σου ε?Ευχομαι να πανε ολα τελεια κ να γινεις συντομα θεια!

Σχετικα με μηνες κ εβδομαδες κι εμενα ο γιατρος μου,μου ειπε να μην τα μπερδευω καθολου...μηνα αλλαζω συμφωνα με την ΠΗΤ,δηλ καθε 25,και οι εβδομαδες ειναι για το εμβρυο(καπως ετσι).

Γιωργο μου τελεια τα νεα σας,ολοκληρο αντρακι εγινε το μπεμπακι σας!!Με το καλο...

Καλη δουλιτσα Μαχη μου!

Βικυ μου εμενα τα παλιοκοριτσα ξεσαλωνουν το βραδυ,τοσο που ξυπναω απο τις κλωτσιες κ μετα δεν μπορω να κοιμηθω!υπερκινητικες σαν τη μαμα τους κ νυκτοβιες σαν τον πατερα τους θα γινουν :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσι μου. Για αρχή καλώς ήρθες. 2ον επειδή είσαι δοκιμαστικό μέλος πρέπει να φτάσεις τα 20 μηνύματα για να φαίνονται αμέσως. Μέχρι τότε όποτε εμφανίζονται θα σου απαντάμε. Τώρα... στο θέμα σου. Έχουμε την ίδια ηλικία και περίπου τον ίδιο κύκλο. Προσπαθείς για παιδάκι; Καλό θα ήταν να κάνεις μια χοριακή... Αλλά εγώ είμαι γενικά κατά των τεστ. Εγώ στην 4η μέρα καθυστέρησης είχα χοριακή 188. Θα περιμένουμε τα νέα σου.
    • Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; έχω κι εγώ αρκετό καιρό να γράψω. είχα λίγο τα τρεχάματα μου με ενδοκρινολόγους και λοιπά αλλά προς το παρόν όλα καλά δόξα το θεό! Εμφάνισα και πάλι προδιάθεση για διαβήτη στην εγκυμοσύνη μου (όπως και στην πρώτη) αλλά αυτή τη φορά παρόλο που ακολουθώ δίαιτα για διαβήτη ήταν πιο δύσκολο να το ρυθμίσω (ειδικά το πρωινό της νηστείας). 'Ημουν ένα τσικ πριν μου ξεκινήσουν ινσουλίνη, γιατί το αμνιακό υγρό είναι στα ανώτατα φυσιολογικά και το μωρό έβγαινε μια εβδομάδα μεγαλύτερο! το παλέψαμε όμως λίγο με τη γυναικολόγο μου εφόσον δεν είχα ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια και καταφέραμε κάπως και το ισορροπήσαμε! έστρωσε το πρωινό ζάχαρο, το μωρό έχει πάει στις 2 μέρες μεγαλύτερο και το αμνιακό υγρό μένει σταθερό, δεν αυξάνεται. Επομένως τώρα το πάμε μέτρηση στη μέτρηση κι όσο παραμένω μέσα στα φυσιολογικά όρια με καλές τιμές ζαχάρου, γλιτώνω την ινσουλίνη! (καμπύλη εγώ δεν έκανα μιας και ήδη είχα θέμα και πρόσεχα) Ραντεβού με την γυναικολόγο μου έχω ξανά 30 του Απρίλη για να δούμε και πάλι πως πάμε και στις 20 ΜαΪου έχω το doppler. Τώρα έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι δεν έχω προετοιμάσει τίποτα από το άγχος μου. Ψώνια τίποτα, μόνο ό,τι μου έχουν φέρει ως δωράκι και λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω να κάνω ψώνια! Ό,τι χρειάζομαι δηλαδή γιατί τα πολύ βασικά τα έχω από την πρώτη εγκυμοσύνη (κούνιες, καρότσια και λοιπά) να ξεκινήσω να παίρνω φορμάκια, σεντονάκια, πάνες, απορρυπαντικά, σαμπουάν κλπ για να κάνω ένα μίνι στοκ, επίσης νομίζω θα χρειαστώ φωλιά κι ένα καλό μάρσιπο (αν έχετε κάτι να προτείνετε) και τέλος νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσω να φτιάχνω και τη βαλίτσα μου, μόνο που δεν θυμάμαι καθόλου τι είχα βάλει μέσα την πρώτη φορά  για πείτε ρε κορίτσια τι θα βάλετε εσείς να κάνουμε μια λίστα. Για το μωρό δεν θα χρειαστώ τίποτα μιας και μου τα παρέχει όλα το μαιευτήριο (μόνο το ρουχαλάκι που θα φύγουμε). Εσείς έχετε ξεκινήσει;
    • Καλησπέρα κορίτσια🫶🏻 Η εγκυμοσύνη μου πάει τελεια η μπεμπουλα μεγαλώνει πολυ γρήγορα όπως και η κοιλιτσα μου..έχω γίνει σαν ένα μικρό μπαλονάκι😂 Απο όταν μπήκα στον 5ο την ακούω πιο συχνά νιωθω οτι κινείται..καλά για τις κλοτσιές που μου ρίχνει δεν το συζητώ καν😂 Σήμερα είμαι 21+6 και Μ.Εβδομάδα θα πάω για την β’επιπέδου και έχω αγχωθεί λίγο😅Κοριτσιαα κάτι άσχετο μιας και λέμε διαφορα εδώ..Έχω ξεκινήσει δουλεια από τέλη Μαρτίου και θα μείνω έως και τον Ιούνιο (ολόκληρο)βάση νόμου..Έχω και παλιότερα ένσημα αλλα ήθελα την δουλεια και για να ξεφύγω λίγο εφόσον μπορω και ο γιατρός μου έδωσε το οκ αλλά και για το 9μηνο αργότερα..Τι επιδόματα ομως και τι δικαιούμαστε γενικα πριν και αφού γεννήσουμε;Έχω ακούσει διαφορα και έχω μπερδευτεί παρα πολυ και ενας λογιστής δεν έχει βρεθεί να με κατατοπίσει 😅  Ελπιζω να είστε όλες καλά περιμένω νέα και από εσάς🥹🥰
    • Καλημέρα κορίτσια..καλη επιτυχία σε ολες!! Ήρθα και εγω στο κλαμπ για άλλη μια φορά 
    • Είμαι σήμερα 30 εβδομάδων ακριβώς και το μωρό μ ζύγιζε την Παρασκευή 1.350 κανονικά μου είπε είναι σύμφωνα με την ηλικία της…
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...