Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010!! Νο 7


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 695
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ωωωωωω με γειά μας και χαρά μας !

μπαρντόν εγραψα πριν λιγο στο Νο6, τώρα το ειδα το new !!!

και οντως ειναι ο αγαπημένος μου αριθμός το 7 :mrgreen:

εχει καμια βδομαδούλα που ο μπεμπης μας, ρίχνει λίγες αλλα ΕΝΤΟΝΕΣ σπρωξιές ! :shock:

ΠΑΝΤΑ στην αριστερή πλευρά... δεν ξερω μηπως εχει μπερδευτεί και νομίζει οτι θα βγει απο κει ;; τελος παντων, ελπίζω να συνειδητοποιήσει την σωστή "έξοδο" οταν πρεπει !! :lol:

.... μα τι ατομάκια και αυτά τα μικρούλια.... :oops:

τοσο μικρά αλλα κανουν τοσο εντονη την παρουσία τους οταν θελουν...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το 7 παλιοφουσκοκοιλιτσες πλεον :lol: παλιωσατε τωρα!!!

με το καλο να αρχισουν οι αφιξεις λολλιπακι γλυκο γλυφιτζουρακι φανταζομαι θα εισαι η πρωτη που θα ανακοινωση τα ευχαριστα!!!

με το καλο λοιπον γλυκες μου κ με εναν πονο!!!!!!!!

σμουτς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Έχω μέρες να γράψω γιατί δεν ήμουν και στα καλύτερά μου. Μια η δίαιτα, μια ότι πρέπει να μετράω το ζάχαρο 4 φορές την ημέρα μου έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα. Υπομονή κάνω μέχρι να κρατήσω τον πρίγκηπά μου αγκαλιά.

Κατα τ'άλλα χτές 'αρχισα να φτιάχνω τη βαλίτσα του μαιευτηρίου. Πήρα κάτι ωραίες γαλάζιες νυχτικιές (τις έπλυνα με το απορρυπαντικό του μωρού και μυρίζουν σαν μωράκι)και χνουδωτές γαλάζιες πανοφλίτσες, για να υποδεχτώ το γιό μου. Με έχει πιάσει και μία άλλη τρέλα και βάφω και τα νύχια μου γαλάζια. Θ α αλλάξω το χρώμα μετά τη γέννα.

Τα ρουχο-πλυσίματα λέω να τα αρχίσω σε κανα 2 βδομάδες που θα έρθει και η μητέρα μου δηλαδή όταν θα'μαι 34 βδομάδων.

Σήμερα πήγα στο μάθημα γιόγκας και έχω κανονίσει μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού μέσα Φλεβάρη.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και στα ζουζουνάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέραααα και μεγειά μας το 7!!! βλέπω τα πονάκια καλα κρατουν σε όλες μας ε? μαλλον ειναι που μεγαλωνουν τα μπεμπια μας και ....ανοιγει το συστημα :lol::lol::lol:

βασια εμμονη με το γαλαζιο ε?εχω παθει το ιδιο με το ροζ-φουξια :lol::lol: πωπω ηρθε ο καιρος να ετοιμαζουμε βαλιτσα ε? αγχωθηκα κοριτσια :roll::roll: φοβαμαι :?:? εγω εχω για μενα λιγα ψωνια ακομα και ειμαστε ετοιμοι για βαλιτσα!!!στο μεταξυ μας ηρθαν τα πραγματακια για το δωματιο της μπεμπας εκτός απο το κρεβατακι...πιστευω μεχρι τεταρτη να το εχουμε κι αυτο.

αντε φιλουρες σε όλες ...ευχομαι να εχουμε μια ξεκουραστη και ηρεμη Κυριακή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα φουσκοκοιλακια!!! τι κανετε σημερα? εξω εχει μια υπεροχη μερα!!!! εγω μπηκα να δω τα νεα σας και το μεσημερακι θα εχει βολτουλα για φαγητο να χαρουμε και λιγο τον ηλιο..!!!

Μαρακι μου εσενα ο γιος σου στις δινει απο αριστερα, εμενα παλι απο δεξια με εχει ταραξει και λογικσ βαση της θεσης που εχει αυτο που προσπαθει να βγαλει προς τα εξω ειναι το χερακι :lol::lol::lol::lol: υπομονη μικρουλι μου 1,5 μηνα εχουμε ακομα του λεω αλλα τιποτα :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Βασια στο μαιευτηριο οταν πας για γεννα νομιζω πως τα νυχια δεν πρεπει να ειναι βαμμενα... ρωτα τον γιατρο μην τα βαψεις και σου τα ξεβαψουν εκει γιατι ειναι κριμα...

teshaki με γεια τα πραματακια!!!

φιλακια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με γεια το νουμερο 7!!! Τι κανουμε? Εγω τα ιδια, πονοι στη μεση και στην πλατη :cry: Για τα νυχακια που λετε ρωτησα εγω το δικο μ γιατρο γιατι κι εγω ειχα ακουσει οτι πρεπει αβαφα για ν μετρουν πιεση η κατι τετοιο αλλα μου ειπε κανενα προβλημα, και ειναι ενταξει, θα κανω καισαρικη, αμα επιτρεπεται εκει ποσο μαλλον στη φυσιολογικη γεννα. Αλλα ρωτηστε μηπως ειναι αναλογα με το γιατρο. Αυριο θα παω να παρω ακομα 2-3 πραγματακια και σιγα σιγα να ετοιμασουμε τη βαλιτσα! Φιλακια σε ολες!!! Καλες προετοιμασιες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μεγια το 7....και μαλλον θα ειναι και το τυχερο γιατι σε αυτο θα ανακοινοθουν τα πρωτα ευχαριστα νεα :D:D σημερα λοιπον ειχα την γενικη στο σπιτι ηρθε μαμα και πεθερα και τα γυαλισανε ολα,ολα ομως τιποτα δεν αφησανε ξεπατωθηκανε βεβαια αλλα ενεκεν η εγκυμοσυνη και το καινουργιο εγγονι τα κανανε χωρις να πουν μα μου...λαμπικο :ymapplause: ολα ετοιμα λοιπον η σχεδον ετοιμα μενουν κατι ψιλα να βαλω στην βαλιτσα και να πλυνω και την προικα του μωρου για την κουνια....τριτη εχω υπερηχο και εξετασεις...ανυπομονω :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με γεια , με γεια το καινουριο κ γουρλίδικο 7!!!

Εγω παλι χαθηκα, οχι επειδη εφταιγε το στομαχι μου αλλα ειχα συσπασεις.

Τις "καλες" ειχα αλλα παρα πολυ συχνα καθε 5 λεπτα για ωρες.

Ο γιατρος μου ειπε ξάπλα , για να ξεκουραστω και τωρα προσεχω.

Ειπα να σας γραψω να μοστραρουμε κ τη λιστα μας στο Νο 7, θα αρχισουμε να σβηνουμε σιγα σιγα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια!!μολις τακτοποιησαμε κουνια και συρταριερα!ειναι τελεια!λευκα με στρασενια αρκουδακια(αυτηγ που εδινε το μαμμυ).το μονο που με χαλαει τρελα ειναι πως ειναι στριμοκωλα γιατι εχουμε και εναν καναπε μεσα που ο αντρας μου δεν θελει με τπτ να τον βγαλουμε..σιγουρα θα μας βολεψει ο καναπες καποια στιγμη,αλλα θα ηθελα να εχει περισσοτερο χωρο..τελοσπαντων,εμενα ο μπεμπης εδω και 1 εβδομαδα εχει θρονιαστει πανω δεξια(ακουμπαει να φανταστειτε στο σουτιεν και με πιεζει αρκετα.ειδικα στη δουλεια.μονο ξαπλα κατεβαινει λιγακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sas koritsakia!!!

Rania ante teleia to dwmatio toy baby etoimo me to kalo na ton dexteis stin agalia soy.

Egw simera exw yperixo kai se ligo tha dw to bebouli mou. apo ayti thn evdomada tha kanw kathe deytera kai pempti yperixo kathos logou toy diaviti kuisis theoroume eggymosyni ypsiloy kindinoy. to m,ono thetiko einai oti tha vlepw to mwraki moy syxnotera.

Filakia se oles kai sta zouzounakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια δεν ειχαμε πολυ κινηση απο οτι βλεπω εγω αυριο εχω υπερηχο και εξετασεις οποτε αυριο τα νεα..οσο για την μπεμπα με εχει ταραξει στης κλωτσιες και τα σπρωξιματα,ειναι στεναχωρα εκει μεσα πλεον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου και με γεια το γουρλιδικο νουμερα 7!!! με το καλο να αρχισουν οι ευχαριστες ανακοινωσεις! ;) τι κανετε? εγω αυριο επισημα πια μπαινω στο μηνα μου και θα αρχισω να μετραω ωρες μεχρι να παρω αγκαλια το γιο μου! ακομα βεβαια δεν εχω βαλει κανενα πλυντηριο ( ουτε καν τα δικα μου πραγματα για το μαιευτηριο :?:? ), και εχω λιγο αγχωθει. ειχαμε ενα προβλημα με τα υδραυλικα στο σπιτι και δε μπορουσαμε να κανουμε δουλειες με νερα και τετοια! :( ελπιζω αυριο να ειναι ετοιμα ολα, να συνεχιστει και ο ηλιος και να προλαβω να προετοιμαστω! :D επισης ακομα δεν εχουν ερθει τα επιπλακια μας και το καροτσι μας. τα περιμενουμε κι αυτα απο μερα σε μερα,ελπιζω μεσα στη βδομαδα. τελικα με τις αναβολες μου και τα αγχη μου, ηρθε τελευταια στιγμη κι ακομα ειμαστε ανετοιμοι! τελος παντων! παντως απο ρουχαλακια και διαφορα ειμαστε κομπλε! καθε μερα που κατεβαιω στα μαγαζια ολο και κατι του παιρνω του πριγκηπα μου! χτες πηραμε μια απιστευτη ζακετουλα φθινοπωρινη (για 6 μηνων) για τις ψυχρουλες του καλοκαιριου :x:x:x αντε ξυπνηστε να πιουμε καφεεε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα περα για περα!

Τι κριμα που εχει τοσο ωραια μερα χτες κ σημερα κ να μη μπορω να βγω μια βολτουλα :(:(:(

Βλεπω οτι οι περισσοτερες τελειωσαμε με τις ετοιμασιες ε; Αντε τωρα με το καλο να υποδεχτουμε τα κουρκουμπινια μας!!!!!

Γεια σου ρε ΣΟΦΟΥΚΙ!!!!

ΑRAS αν κ εχω τικερακια δεν θυμαμαι να σε βοηθησω......εισαι εγκυουλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα τσουπρες? τι κανετε?

Ρανια με γες το μπεμποδοματιο!!!!

αυριο εχω και γω υπερυχο και θα δουμε στο κλεφτα το μπεμπακι μας το ζωηρουλικο για λιγο....

κατα τα αλλα δεν εχουν ερθει ακομα ουτε επιπλακια ουτε καροτσια ουτε καλαθουνες ουτε ταπετσαριες ουτε τιποτα... μονο ρουχαλακια εχουμε χαχαχα αλλα που θα παει θα μας τα φερουν.

εγω λεω αυτη τη βδομαδα να τελειωσω τις αγορες μου για το μαιευτηριο και τελος του μηνα να εχω ετοιμασει τη βαλιτσα.....

αυτα αντε ελατε και οι υπολοιπες να κανουμε κανενα κους κους :D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lollaki γιατι δε βγαινεις βολτα? σε εχει ξαπλα ο γιατρος σου? εμεις εχουμε ραντεβου την αλλη τριτη 15 του μηνα αλλα στο μεταξυ μου ειπε πολυ περπατημα και επαφες. επαφες ο αντρας μου ουτε να τις ακουσει οποτε πηραμε καινουρια αθλητικα και απλα ελπιζουμε να κρατησει ο καλος καιρος! :D κατα τα αλλα εγω ακομα αμφιβαλλω αν εχω νιωσει αυτες τις πολυσυζητημενες συσπασεις που λετε ολες, ρωτησα το γιατρο αν ειμαι εξωγηινος και μου ειπε οτι η μητρα μου συσπαται κανονικα απλα δεν το νιωθω :?:shock::shock: . τι να πω? στον υπνο μου βλεπω συνεχεια οτι γενναω, φοβαμαι τους πονους, νιωθω οτι δε θα τα καταφερω να συνεργαστω, θα τραβαω τα μαλλια μου, θα βριζω κτλ. χαχαχα. ειχα τυχει σε κλινικη και ακουγα κοπελα που ετοιμαζοταν για γεννα και υπεφερε πραγματικα, φωναζε, δαγκωνε τις μαιες, κλοτσουσε,ειχε χαλασει ολο τον κοσμο μιλαμε! εεε απο τοτε μονο αυτη σκεφτομαι κι ολο λεω οτι θα ειμαι χειροτερη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααχ ΣΟΦΟΥΚΙ....ημουν που ημουν κλεισμενη απο την αρχη του 2ου τριμηνου τωρα απογινε η κλεισουρα......

Οχι μονο δεν μου ελαττωσε το μεσα κ τοην ξαπλα αλλα μου ειπε κ ακομα περισσοτερη ξεκουραση κ περιορισμο κινησεων.....

Βασικα φοβαται για προωρο τοκετο λογω διδυμων και προσπαθουμε να κερδισουμε οσες περισσοτερες εβδομαδες-μερες ειναι δυνατον για να παρουν βαρος τα μωρα κ να μην χρειαστουμε θερμοκοιτιδες κ εντατικες.....

Δεν ξερω αν ολο αυτο γινεται κ λογω της περιδεσης τραχηλου που εχω κανει.......

Εχουν γινει τα νευρα μου κροσσια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: μετραω τις μερες σαν τους φανταρους!@

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια μεγάλη καλημέρα και εύχομαι γεμάτο ευχάριστες ανακοινώσεις το νο.7!!! [smilie=love7.gif]

sofouki αύριο στον μήνα σου, ε? τυχερούλα, κοντεύεις! Μετά μη μας ξεχάσεις κι εμάς τις υπόλοιπες, θα περιμένουμε καθοδήγηση!! όσο για τη γέννα κ αυτή την κοπέλα που άκουσες, σκέψου ότι καθεμία βιώνει τον πόνο κ τον αντέχει εντελώς διαφορετικά. η συγκεκριμένη μπορεί να μην άντεχε γενικότερα, οπότε καταλαβαίνεις ότι οι αντιδράσεις θα ήταν έντονες. πιστεύω ότι θα βρούμε τη δύναμη.

εσύ σκεφτόσουν να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο?

Lolli, υπομονή! Να σκέφτεσαι ότι όλο αυτό δεν είναι για πολύ. Κ για να σε παρηγορήσω, κ εγώ όσο μπορώ είμαι μέσα γιατί από την παρασκευή μ'επιασε ένας πόνος στη δεξιά μεριά της μέσης που με χτυπάει όταν περπατάω κ πατάω το πόδι. ασ'τα... φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω κ δεν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη. προφανώς πρόκειται ή για ψύξη ή για κάποιο νεύρο...

εμείς παραλάβαμε τα επιπλάκια κ βάλαμε μέσα στο κρεβατάκι όλα τα ρουχαλάκια που έχουμε πάρει στον μπέμπη, έτοιμα για να πλυθούν! το περασμένο Σάββατο έκανα μια 3ωρη "επιδρομή" στο Λητώ κ πήρα τα διάφορα δικά μου, όπως πυτζάμες, ρομπίτσα, κρεμα για θηλες, επιθέματα, σερβιέτες, κιλοτίτσες 1 χρήσης κ.λπ. μου λείπουν κάτι ψιλά πλέον, όπως επίσης και τα προϊόντα φροντίδας του μωρού.

πολλές πολλές καλημέρες και πάλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!ηρθα πριν καμια ωρα απτη δουλεια,το εκλεισα νωριτερα σημερα και τωρα περιμενω τον αρακουλακο μου να γινει!μιαμ!εντωμεταξυ,οι αντοχες μου εχουν πεσει στο ελαχιστο.χτες και σημερα στη δουλεια βλεπω πως δεν την παλευω.στο πενταλεπτο που κανω να βγαλω φρυδια,τα εχω παιξει.μη σας πω για τις αποτριχωσεις που ειμαι κανα 20λεπτο ορθια.αντε να βγει και ο φλεβαρης και θα πηγαινω 2-3 ωρες την ημερα,δεν την παλευω.

χτες ειδα στον υπνο μου πως ειχα μολις γεννησει και ηταν μια γνωστη μου διπλα που ειναι και αυτη εγκυος τωρα και μου πηρα το μωρο απο τα χερια γιατι οπως ειπε δεν ηξερα να το ταιζω και μου ειπε πως μπορω μονο να το κοιταω.θα το ταιζε συνεχεια αυτη και θα μου το εδινε σε κανα χρονο.σημερα εντωμεταξυ ηρθε στο μαγαζι και ειχα τετοια νευρα μαζι της...ηθελα να της τα βγαλω οοολα τα φρυδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και απο μενα κοριτσια πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος μου και ειπα να μπω να σας πω τα νεα οι εξετασεις αιματος θα βγουν σε κανενα δυωρο οποτε δεν ξερω η μπεμπα μου ομως στον υπερηχο που καναμε ειναι 2750 και πολυ ψιλη ειπε ο γιατρος ειναι πολυ στριμωχτα εκει μεσα....γιαυτο η κοιλια μου παει περα δωθε ολη την ωρα ο πλακουντας τελειως και η θεση με το κεφαλακι κατω αν και σε μενα δεν παιζει ρολο αφου θα κανω καισαρικη....ολα καλα λοιπον :D τωρα επλυνα και τα τελευταια πραγματακια της την προικα της και ολα ειναι ετοιμα για την αφιξη της καροτσια καθισματακια κουνιες κτλ :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...