Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Recommended Posts

γεια σου..θελεις για εξωσωματικη,απλο γυναικολογο;;αν θελεις λιγε πιο συγκεκριμενη για να ξερουν και τα κοριτσια..καλως ηρθες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera yammyland loipon gia to irakleio soy proteinw ton aggelaki manwli einai poly kalos giatros kai poly anthrwpinos!!!eixa problima kai piga se ayton meta apo 1,5 xrono poy paideyomoun se kapoion allo kai stin 2 worixia emeina egguos!!!sou euxomai se opoion kai na pas oti kalutero!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω οταν ημουν φοιτητρια στο ηρακλειο ολο εκεινο το διαστημα με ειχε στειλει ο γιατρος μου απο τη θεσσαλονικη σε ενα πολυ φιλο του ..τον λενε προκοπη προκοπακη και ειναι στο ηρακλειο ειναι ανθρωπος πολυ συγκεντρωμενος στη δουλεια του εμενα να φανταστεις 19 ετων μου κανε ελενχο στηθους οπως και ολες τις γυναικες στην ολοκληρωμενη επισκεψη για τεστ.

εκεινο που ακουσα με τα αυτια μου ηταν οτι πηρε καποια γυναικα απο οτι καταλαβα εγω ημουν στο μεσα ιατρειο αλλα ακουσα το τηλ και ηθελε εκτρωση 5 μηνων επειδη το μωρο ηταν κοριτσι ...επαθα σοκ εγω αλλα φυσικα δεν ειπα οτι ακουσα κατι....την μαλωσε της ειπε οτι δεν αναλαμβανει εννοειτε και να παει για τετοιο εγκλημα αλλου και ηταν γενικα εναντιον!!!!εγω παντως τον παραδεχτηκα τον ανθρωπο διοτι πολλοι αλλοι για τα λεφτα θα ετριβαν τα χερια τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα

προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα γιατρό στην Κρήτη. Παρόλα αυτά ψάχνοντας για κάποια θεματα υπογονιμότητας στο ίντερνετ έπεσα στο site του Γιακουμάκη Ιωάνη, ο οποίος είναι στα Χανιά http://www.fertilitycenter-crete.gr/pag ... 07〈=el

Από τις δημοσιεύσεις φαίνεται σοβαρός. Τώρα αν είναι δεν ξέρω αν πράγματι είναι καλός. Δε χάνεις τίποτε να κάνεις μια επίσκεψη και αν δε σου αρέσει βλέπεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!!!!!!!!!!

στα Χανια ειναι πολυ καλη η Ζολινδακη,αλλα δεν νομιζω να κανει εξωσωματικη...

ο Γιακουμακης εχει κεντρο εξωσωματικης.ειχα παει,αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω κ την καλυτερη γνωμη γι'αυτον....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και απο εμένα, μάλλον θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με γιατρό στο Ηράκλειο και όχι στα Χανιά παρόλο που χιλιομετρικά βολεύει εκεί.

Και εγώ θα σου πρότεινα τον Μανόλη Αγγελάκη είμαι στη παρέα των fun για πολλούς και διαφόρους λόγους, που αν θέλεις, στους εξηγώ με μήνυμα για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση.

Καλή δύναμη πάντως, ότι και όποιον και αν επιλέξεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο απογευμα κ απο εμενα !

λοιπον εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Ηρακλειο κ λεγεται Καβροχωριανος ..Αυτο που με εκανε να τον προτιμησω ηταν το γεγονος οτι δεν με ειδε ποτε σαν πορτοφολι αλλα σαν ανθρωπος και νομιζω οτι αυτο ειναι το σημαντικοτερο..Με βοηθησε κ ψυχολογικα παρα πολυ ..Αν θελησεις οποιαδηποτε πληροφορια στην διαθεση σου !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EMENA O ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ--ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ--ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ--ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ*---ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...