Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ουυυυ...παρα πολλές!!! :) παρουσα!!!!!(α καλα....εγω νομιζαοτι εννοουσες μονο Ροδιτισσες...όποιος βιάζεται...χεχεεχε :P ) Λοιπον εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια σε εκεινον και αν εκανα και τριτο πάλι σε εκεινον θα πηγαινα με κλειστα μάτια...μπορει να ειναι λιγο μουντρουχος και να μην πολυ μιλάει αλλά ειναι ο γιατρος που τα λογια του τα εμπιστευομαι απολυτα!!!Μακαρι ναταν όλοι σαν κι αυτον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουυυυ...παρα πολλές!!! :) παρουσα!!!!!(α καλα....εγω νομιζαοτι εννοουσες μονο Ροδιτισσες...όποιος βιάζεται...χεχεεχε :P ) Λοιπον εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια σε εκεινον και αν εκανα και τριτο πάλι σε εκεινον θα πηγαινα με κλειστα μάτια...μπορει να ειναι λιγο μουντρουχος και να μην πολυ μιλάει αλλά ειναι ο γιατρος που τα λογια του τα εμπιστευομαι απολυτα!!!Μακαρι ναταν όλοι σαν κι αυτον..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

h alithia einai oti exw akousei kai tous 2 kala logia...egw prin liges meres peira sto nosokomeio kai zhthsa rantebou gia to B epipedou kai me rwthsane pion giatro thelw kai tous eipa den kserw kapion sigekrimena kai mou dwsane me ton sisamoto.apla exw thn aporia giati kapou peire to ayti mou oti aytos den to kanei....isxyei kati teteio??esy tirogaridaki thn ekanes se ayton??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις εσύ γιατρό για να σε παρακολουθεί ή όχι; Ο Σισαμωτός για β επιπέδου και αυχενική με είχε στείλει ο ίδιος στον Καβαλάκη γιατί ο ίδιος δεν ασχολείται πλέον.Ετσι ξέρω..μπορεί και να κάνω λάθος.. Αλλά σαν γιατρός για να σε παρακολουθεί είναι άριστος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emena me parakolouthi apo kw mia gynekologos alla prepei na anaibw rodo gia thn B epipedou kai meta feugo gia kanada kai tha brw ekei kapion na me parakolouthi..to thema einai oti pernw thl edw kai kati meres sto thl me ta rantebou kai den apantane mhpws exeis kapio thl na kleisw to rantebou me ton kabalaki?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα...Ο Καβαλάκης δυστυχώς αυτή τη περίοδο έχει πάρα πολλές εγκυμοσύνες και από ότι ξέρω δεν αναλαμβάνει άλλες περιπτώσεις λόγω φόρτου εργασίας.2 γνωστές μου που πήραν να κλείσουν ραντεβού είπε ότι δε προλαβαίνει να τις αναλάβει.Τώρα αν είναι μόνο για β επιπέδου λογικά θα στο κάνει γιατί νομίζω στο νοσοκομείο μόνο αυτός είναι διαπιστευμένος για β επιπέδου.Όλα να πάνε καλά με το κάλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχει το γυναικολογικό κέντρο Μανωλικάκης-Ευθυμίου-Φωτεινός στην Κωνσταντίνου Υδραίου.Κάποιος από τους 3 θα χει χρόνο να στην κάνει,δε μπορεί.Ο Ευθυμίου βλέπει και με το ΤΕΒΕ αν έχεις καμιά πρόσβαση.Ίσως δικαιολογεί τίποτα το ταμείο δε ξέρω.2241035550 το τηλεφωνό τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο Μανωλικάκη πήγαινα και γω πριν μείνω έγκυος,καλός είναι.Τα διδυμάκια μου είναι κοριτσούδια και τα δύο.Πρέπει να αλλάξω τη φώτο στο profile έχεις δίκιο,έχει ξεμείνει και αυτή από παλιά.Τις περιμένουμε με το καλό 15 Οκτώβρη αλλά συνήθως ο γιατρός λέει τα διδυμάκια έρχονται 2-3 βδομάδες νωρίτερα.Οπότε αν καβαντζώσουμε και τον Οκτώβρη θα μαι ευχαριστημένη.Αντε με το καλό η εξέταση..περιμένουμε νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...