Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2010! Νο3


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστούμε Λένα!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό το Νο3 κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αργυρώ μου σε ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!!!!!!!!!!!!!

Τις 2 πρώτες που αναφέρεις δεν τις έκανα μάλλον εκτός και αν τις έχουν σε άλλη ορολογία,τι ς 2 τελευταίες όμως που γ΄ραφεις τις έκανα και άλλες πολλές:ουρία,κρεατινίνη,νάτριο,κάλιο πρωτείνες ολικές,αλβουνίνη,σφαιρίνες,ASAT(GOT),ASAT(GPT),αλκαλική φωσφατάση ,ggt,χολερυθρίνη άμεση και έμμεση και ουρικό οξύ και κάναν 350ευρώ!!!!!!!!!!

Επειδή δεν μπορώ να ανασάνω εύκολά πάω να ξαπλώσω μπας και με πάρει ο ύπνος εκτός κι άν με πιάσει πάλι η φαγούρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink::blink:

Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα και όλα να πάνε καλά με όλες μας και η Παναγία να προστατεύει τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νασαι καλα κοπελα μου!σε ευχαριστω για την ενημερωση!τις εκανες κι εσυαυτες που μου εγραψε κι εμενα.ειναι αυτα ASAT(GOT),ASAT(GPT),αλκαλική φωσφατάση ,ggt!!!350 εκαναν γιατι εκανες πολλααααα...ελπιζω εμενα νανι λιγοτερα..θα ρωτησω στο μικροβιολογικο και αν μου πει κανα 100 ευρω δεν θα τα κανω εκει.θα παω στο ικα..χαχαχχαχα δεν δινω αλλα λεφτααααααα...τα επομενα θαναι της γεννας και του ιατρου μου...βαρεθηκα να πληρωνωωωωωωωω..χαχχαχαχχαχχαχα

φιλακια κοπελα μου και καλα αποτελεσματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

arguroula mou????ti spoudaia nea einai auta?????megalwse to koritsaki sou!!!!!!!mpravo kopela mou!!!!!ante tpt den emeine mexri to polupo8hto!!!!!eides pou anhsuxouses adika gia th 8esh ths mpempoulas sou???sto afhse gia to telos(to kerasaki sthn tourta)to euxaristo!!!perase o kairos arguroula mou!!!!!se ligo kairo 8a milame (oles prwta o Theos) gia ta mpempakia mas+ta kator8wmata tous!!!!!den einai apisteuto pou 8a uparxei ena mikro an8rwpaki mesa sto spiti mas?????me to kalo na ta paroume oles agkalitsa ta mwrakia mas kai na eimaste hremes kai xaroumenes ws to telos!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου τι κανετε? Βλεπω αρκετες ΟΝ LINE!

Αργυρω μου τελεια τα νεα σας! Μεγαλωσε και κοριτσαρα σου! Αντε ολα καλα θα πανε!

Ανν και συ καλα βλεπω οτι εισαι!

Μου εστειλε μυνημα το γιωτακι το πρωι! Μαλλον εχει παθει ρηξη και τρεχει αμνιακο υγρο λιγο λιγο! Ειναι στο κρεβατι και εχει παει και η μαμα της απο την Αθηνα για να την βοηθησει! Φοβαται μην σπασουν προωρα τα νερα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλα!

Εγω το απογευμα πηγα και ψωνισα κατι τελευταια πραγματακια για την μικρη! Λοιπον ελυσα το μυστηριο γιατι δεν υπαρχουν φορμακια που να εχουν κουμπακια μπροστα! Μου ειπε μια κοπελα σε ενα ναγαζι με βρεφικα ειδη οτι η Ευρωπαικη Ενωση δεν δινει εγκριση να κατασκευαζονται με κουμπακια μπροστα για να μην αναπνεου τα μωρακια το μεταλλο! Τελικα βρηκα με το ζορι αλλα 3 οποτε συνολο 8! Αγορασα και καλτσακια, κλιπσακι για την πιπιλα και πιπιλες για τα μπουκαλια (μπουκαλια εχω της chicco) ελπιζω να της αρεσουν και να μην μου κανει κανενα χουνερι! Αγορασα και τα σεντονακια ασορτι με το κουβερτακι (FOR EVER FRIENDS) και τα εβαλα ολα για πλυσιμο! Αυριο εχω σιδερο και φτιαξιμο βαλιτσας! Παντως ρε κοριτσια αρχισα να ζοριζομαι επικυνδινα και στην οδηγηση! Να σας ρωτησω κατι οι κουνιες που εχετε ειχαν εξαρτημα για κουνουπιερα ή το αγορασατε χωριστα? Ξεχασα να ρωτησω η χαζη σημερα που ημουν στα μαγαζια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργια μου,ευχαριστω για τα καλα σου λογακια!!

το εξαρτημα για την κοπυνουπιερα το πηρα εξτρα απο τα λητω και εκανε το καλο 15 ευρω.ειναι φθηνο.το στησαμε και ειναι σουπερ,βαλαμε και την ροζ στρασενια κουνουπιερα μας και τα κοιταμε σαν χαζοι με τον μπαμπα της μπεμπουλας μου,χαχχαχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!

Με γεια το Νο 3!!!!! να μας φερει μαλα νεακια και πολλά μπεμπάκια!!!!

κορίτσια εγώ θα πλύνω τα πάντα και ότι πλένεται από το καρότσι!!! δεν το διακυνδινευω, ποιος ξερει που μπορει να έχουν ακουμπήσει και τι να έχουν επάνω!!!!! και τα καλλύματα της καλαθούνας!!! χιχιχι!!! βεβαια το πλυντηριο να ναι καλα, εγώ τα βαζω όλα εκει στο προγραμμα για ευαισθητα και λίγες στροφες!!!! και δεν εχει πάθει τιποτα κανενα ρουχαλάκι!!!!!!!!!!!

Αργυρώ μου συγχαρητηρια για την μπουμπου σου!!!! μεγάλωσε!!! αντε να την κρατησεις αγκαλίτσα!!!!

τελικά κορίτσια αυτό που αισθάνομαι μερικες φορες σαν μπαλάκι (καρουμπαλάκι) στο πάνω μερος της κοιλιας, είναι συσπαση---αλλά χωρίς πόνο!!!! και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικες σε αυτην την ηλικια κυησης, για να ετοιμασουν την μητρα για την μεγάλη ώρα!!!!

εμενα κορίτσια προχτες που ειμουν στα μαγαζια, με επιασε υπογλυκαιμία, πεινασα πολυυυυ με επιασε τρεμουλοοο και ιδρωσα!!!!!!!! το καταπολέμησα με μια ωραίοτατη τυροπιτα!!!!!!! χιχιχιχι!!

να ρωτησω, πηρατε βαση κουνουπιερας που στηρίζεται στην κουνια ή με πόδι?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ιουλιομανουλιτσες!!!!!!! B)

με γεια το Νο3!!! για να δουμε αυτο θα ειναι το τυχερο που θα ξεκινησει να μας φερνει μωρακια?!?!?! :woohoo:

αργυρω μου τελεια τα νεα με τη μπουμπουκα σου!!

ρενα μου οντως φυσιολογικο να εχεις συσπασεις..και ενας αλλος τροπος να νιωθεις τις συσπασεις ειναι αν ξαφνικα νιωθεις οτι τεντωνεται πολυ η κοιλιτσα σου! ;) και λογικο ειναι να μην πονας...πονοι με συσπασεις ερχονται οταν ερχεται η μεγαλη στιγμη!!! :woohoo:

κοριτσια εμενα εχει αναλαβει και τα πλυνει ολα η πεθερα μου :P δεν με αφηνει να κανω τιποτα! και την καλαθουνα εχει πλυνει, και το υφασμα απο το καροτσι, οτιδηποτε βγαινει και πλυνεται του εχει αλλαξει τα φωτα :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσια εμεις επειδη θα την ραψουμε εμεις την κουνουπιερα μας..μπορω να παω να αγορασω βαση σκετη, σωστα?? απο οτι καταλαβα κανει 15ε στο λητω??

εμενα αποστυρωτηρες μου εδωσαν 2..ο ενας ελαφρα μεταχειρισμενος και ο αλλος ολοκαινουριος! μεσα στις ζελατινες ειναι ακομα..οποτε θα εχω τον ενα εδω και αλλος στο σπιτι της πεθερας μου σε περιπτωση που κρατησει το μωρο καμια φορα..αλλα ρε κοριτσια δεν θα θελω να την αποχωριζομαι τη μπουμπου μου...θα ειμαστε αυτοκολλητες!! :P δεν μπορω να σκεφτω να παω καπου χωρις αυτην..θα με τρωει το αγχος μεχρι να γυριζω..οποτε μαρσιππο και μαζι μου βολτιτσες!! χιχι :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ.Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ PORT BEBE ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ.Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΥΝΕΙ.Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΤΙΣ 22/6.ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 9ο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μουριτσα λογικα δεν ειναι αργα...εμενα ο δικος μου μου ειπε να κανω εναν υπερηχο 23-6 (θα ειμαι 36 εβδ +1) για να δουμε ποτε θα γεννησω..και απο την αρχη μου ελεγε οτι θα γεννησω 1-7 (επειδη θα γεννησω με καισαρικη)...αλλα για σιγουρια να δουμε ποσο μεγαλη θα ειναι και η φατσουλιτσα μου :P

αληθεια απο πια βδομαδα μπαινουμε στον 9ο?? :dry::blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera omorfes koilitses!!!an kai egrapsa ex8es ksexasa na euxh8w!!!kaloriziko to No3!!!na mas ferei polla kai ugiei mwrakia!!!koritsia oi perissoteres vlepw exete plunei twn mwrwn sas ta rouxalakia.egw den exw kanei tpt..lew na ksekinhsw aurio!polu xairomai!!!shmera teleiwnw tis douleies tou spitiou kai aurio ksekinaw na plenw ths karamelitsas mou th proika!!!!!!

KIKITSA mou o 9os mhnas ksekinaei sthn 36h evdomada.(an skeftoume pws genname sthn evdomada 40)alla an exei parei to fusiologiko varos an gennh8ei thn 36h+kati den mpainei sthn 8ermokoitida.

GEWRGIA mou eimai kala doksa tw Thew!den se eida ex8es..suggnwmh..esu pws eisai???perasate kala ston gamo tou ksaderfou sou e?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια καλησπέρα! Ναι κι εγώ πήρα σκέτη την βάση της κουνουπιέρας απο το λητώ και κοστίζει 15 ευρώ. Στηρίζεται πάνω στην κούνια και εφαρμόζεται πανεύκολα. Τώρα όσον αφορά το πλύσιμο της κουνουπιέρας το φοβάμαι γιατι η δικιά μας είναι όλη απο τούλι και φοβάμαι οτι με το πλύσιμο θα τσαλακωθεί και μετά πώς θα την σιδερώσω;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΕ ΤΟΥΛΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ.....ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσαρες!!!τι ωραια..τι καλα...ανοιξαμε καινουργιο θεμα!! :laugh:

ρε κοριτσια εγω κουνουπιερα δεν πηρα... :( θα την βαλετε στο λικνο εε??

πηγα σημερα τελικα στο γιατρο και ολα καλα ειμαστε στην 32η εβδομαδα +2 μερες και ζυγιζουμε 1800! :):):)

και το σημαντικοτερο...γυρισαμεεεεε!!!το κεφαλακι μας ειναι κατω..γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!! :silly: :silly: :silly:

ΕΧΩ ΘΕΜΑ: ποτε λετε να βαλετε το μωρο σας στο δικο του δωματιο???

πηγα την Κυριακη στην ξαδερφη μου και μου ειπε οτι στις 30 μέρες την εβαλε στο υπνοδωματιο της την ανηψια μου.. :S δεν ειναι λιγο νωρις???τι λετε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βαρβαρα μου!!!!!!!!!

γυρίσατε ακουω, οπότε είστε ετοιμες!!!! μπραβο!!!!!

η κουνουπιερα κταταει λιγο τα κουνουπια, ειδικα αν εισαστε σε περιοχη με πολλά κουνουπια!!! εμεις δεν έχουμε πολλά κουνουπια, αλλά ξερεις ειναι και ομορφη μεσα στο δωμάτιο!!! οπότε εσυ κρίνεις!!

όσο για το ποτε μπορει το μπεμπε να πάει στο δωματιο του, νομίζω δεν ειναι κατι στανταρ, γιατι εχει να κανει και με το μωρό και με το πως θα κοιμάται!!! μερικά μωρά ξυπνάνε συνεχεια για πολύ καιρό μετα την γεννηση ενώ κάποια άλλα κοιμουνται από την αρχη σερι αρκετες ώρες!!! εμεις θα δουμε ποτε ο μπεμπης θα παέι στο δωματιάκι του!!! νομίζω έχει σημασία και πότε εσυ θα νιωσεις έτοιμη να την αποχωριστεις!!!

σημερα έκανα τα τελευταια ψωνια... πήρα βαλίτσα καινούρια για το μεαιτηριο, πήρα κρεμα θηλασμού για το στήθος της WELEDA και αυτοκόλλητα jungle για το δωμάτιο του μπεμπ-η!!!! και μας ενημέρωσαν ότι αυριο θα μας στείλουν και το καρότσι!!!!!!!!! εχω τρελλαθεί από την χαρά μου!!!!!!!! ερχεται ο καιρός κορίτσια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

land μου και μενα νωρις μου φαινεται! ειναι πολυ μικρουλι ακομα 30 μερων! εγω δεν παιρνω λικνο γιατι η κουνια χωραει ανετα στην κρεβατοκαμαρα μου οποτε μεχρι 6 μηνων θα την εχω διπλα μου την ζουζουνα μου! Ασε που εχω θεμα με τα παιδικα υπνοδωματια! Σε αυτο που ειναι τωρα ο Νικολας θα βαλω την μικρη και στον Νικολα θα φτιαξω το αλλο παιδικο δωματιο μιας που θα ναι πιο μεγαλος! Αλλα για να φτιαξω το αλλο δωματιο πρεπει να γινει ολοκληρη διαδικασια! (να βγαλω το στεγνωτηριο και να μεταφερω το γραφειο μου με το αρχειο της δουλειας στο ισογειο του σπιτιου που τωρα το εχουμε αποθηκογκαραζ) Απαπαπα το σκεφτομαι παλι και αγχωνομαι! Εγω την κουνουπιερα θα την βαλω στην κουνια! Στον Νικολα δεν ειχα παρει γιατι δεν ειχαμε τοσα κουνουπια, εχουμε και σιτες σε ολο το σπιτι και παλευοταν η κατασταση αλλα φετος εχουμε πααααααρα πολλα κουνουπια οποτε θα μας ειναι απαραιτητη!

Κοριτσια πολυ ζεστη παλι σημερα! Ουφ θα σκασω! θα εκραγω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

land uperoxa ta nea tou mwrou sou!!!!!mpravoooo!ante plhsiazei o kairos!!emeine mono na vgei :D :D :D

oso gia to pote..egw 8a thn krathsw mazi mas ws kai 2-3 xronwn.etsi lew den kserw ti 8a kanw sigoura,alla 8elw na thn exw mazi mou.8a eksarth8oun ola kai apo to spiti pou menoume kai apo to pws antidraei genika ta vradia.alla stis 30 meres 8ewrw pws einai paaara polu nwris.

Rena mou mpravo!!!megeia kai ta teleutaia sas pragmatakia!!!me to kalo na er8ei o mpemphs sas!emeis kounoupiera den phrame giati apo zouzounakia genika den exoume tpt.plhsiazoumeeee!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας,φιλεναδούλες μου!!!!Βλέπω μεγαλώνουν τα μωράκια,ετοιμάζονται πραγματάκια!!Όλα πολύ συγκινητικά!!

Προσωπικά την μπέμπα μου θα την έχω από την αρχή στο δωμάτιό της καικαι στην κούνια της και θα κοιμάμαι εγώ δίπλα στο μονό κρεβάτι τις πρώτες 40 μέρες!Και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας!Την άλλη εβδομάδα έχω υπέρηχο και μάλλον θα καθορίσουμε την ημερομηνία τοκετού που θα μας πει ο γιατρός αν θα γίνει με πρόκληση ή καισαρική!!

Να είστε όλες καλά και να προσέχετε!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΣΤΟ Νο3 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕΕ????ΑΧ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ 15€,ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ,ΚΑΙ ΕΜΑΣ Η ΠΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ SORRY ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 9ο.ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 1/7,ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΧΙ :S ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ,1/7 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.ΑΧ!ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΡΕΧΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΩ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω...2 μέρες έλειψα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω!!!!

Καταρχήν μπράβο Αργυρώ και Land που γυρίσανε το κοριτσάκια σας!!!!!

Αννα Μαρία καλη επιτυχία στα αποτελέσματα σου,όλα να πάνε καλά εύχομαι!!!!

Πήραμε και εμείς κάτι τελευταία πραγματάκια εχθές και τώρα μείνανε,κάτι ψιλολόγια και τελειώσαμε!!!!

Ρένα μου τυχερή είσαι που έρχεται το καρότσι σας!!!Εμείς το παραγγείλαμε 01/04 και ακόμα να έρθει!!!Τα νεύρα μου!!!Τους παίρνει συνέχεια ο άντρας μου τηλ και δεν τα έχουν στείλει καν από την εταιρεία!!!Φαντάσου μέχρι να μας τα στείλουν κιόλας!!!Τώρα θα ξαναπάρουμε την Παρασκευή,άντε να δούμε!!!Στο site του ebaby λέει παράδοση 35-40 μέρες,90 θα έπρεπε να γράφει!!!Άντε συγχίστηκα μεσημεριάτικα πάλι!!!!

Εμένα τώρα που μπήκα στον 9ο θα με βλέπει κάθε εβδομάδα ο γιατρός μου και θα κάνω καρδιοτοκογράφο στην κλινική.Αυτά!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ;) ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ Νο3 ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΣΦΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοπελιές :laugh: !!! Καλορίζικο το 3!

Βαλεντίνα και εγώ πρωινή είμαι :) !! Μετά τις 11μμ ταβλιάζομαι :laugh: !!! Και εγώ έχω μια αγωνία για τη μπουμπούκα μου.

Σήμερα τελικά τα έπλυνα όλα στο πλυντήριο στους 30 ευαίσθητα και δεν έπαθαν τίποτα ;) !!! Άντε να τα σιδερώσω και να τα ταιριάξω να μου φύγει και αυτό από το κεφάλι!

Fotini με το καλό!!! :) Σιγά - σιγά να παίρνουμε όλες σειρά :woohoo: !!!

Κατερίνα μου εγώ έδωσα παραγγελία στο ebaby καρότσι της Per perego στις 5/5 και μου ήρθε την 21/5 :huh: !!! Και σε μένα έλεγε 35 με 40 ημέρες!

Όταν έκανα την παραγγελία μου ήρθε μετά ένα e-mail με τον αριθμό της φορτωτικής και έμπαινα κάθε μέρα στο dhl.gr (μεταφορική εταιρία) και έβλεπα που βρίσκεται το καρότσι...και όντως όταν είδα ότι ήταν Θεσσαλονίκη σε 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου το έφεραν :dry: !!! Αν δοκίμαζες να στείλεις e-mail στο ebaby?

Thinkpink μου και εγώ θέλω παστίτσιο!!!! :woohoo:

Όσο για το πότε θα πρέπει να πάμε τα νινάκια στο δωμάτιό τους θα συμφωνήσω με τη rena! Αυτό πιστεύω εξαρτάται από το ίδιο το μωρό αλλά και από αν εμείς θέλουμε να το αποχωριστούμε...αν όλα είναι καλά εγώ λέω ότι θα την πάω στο δωμάτιό της περίπου 3 μηνών.

Αυτά κοριτσάρες :kiss::kiss::kiss: !!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...