Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia? Νο3


lena

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 722
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Εγώ νιώθω έναν ελαφρύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά σήμερα. Λέτε να πλησιάζει η ώρα ή είναι από το άγχος μου; Πάντως το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δε βολευόμουν με τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσια. Φτάσαμε κ στο νουμερο 3 ε? χαχα

ΛΙλαλου μην ανχωνεσαι δεν ειναι τιποτα οταν θα αρχισεις να νιωθεις τον ιδιο πόνο ανα τακτα χρονικά διαστηματα θα ναι σημαδι εναρξης τοκετου.

Οσο για τον ύπνο αστα δραμααααα.

Marsoypilami πολύ χαρηκα που μας εγραψες στο νο 2 κ πανε ολα καλά. Μια χαρά ειναι τα μωρακια σου κ με το καλό να παρετε κ τα πραγματακια σας. Το οτι θα γεννησεις 23 ιουνιου το λες επειδη το διαισθάνεσαι?

που εισαστε υπναρουδες? εγω κανω δουλιτσες για να τελειωσω κ μετα να ξυπνησω κ να ετοιμασω κ την κορη μου για μπανάκι μιας κ αυριο που εχω πρωί ραντεβου με τον γιατρο δεν ξέρω αν θα προλάβω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ SITE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΗΣ 6-8 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!

αντε βλεπω μια μια πλησιαζετε!!!!!

με το καλο ολες!!!!

εγω παντως βρε κοριτσια απο τωρα δεν μπορω να βολευτω και να κοιμηθω το βραδυ, δηλαδη απο τον πεμπτο.. αναρωτιεμαι οταν φτασω στις εβδομαδες σας τι θα γινει... :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου τι κανετε?

εγω τρεχω και δεν φτανω!

να πω κατι τωρα που διαβασα οτι κοντευουν καποιες!

οταν ηρθε η δικια μου σειρα να γεννησω, τα νερα μου εσπασαν μεν, αλλα ηταν ελαχιστα δε.να εχετε το νου σας!

εσπασαν τελειως 5 λεπτα πριν την καισαρικη!δηλαδη 12 ωρες μετα το πρωτο φαινομενο "ακρατειας".

πριν ηταν σαν να εχω μια πολυ ελαφρα τυπου ακρατεια, σαν αυτη που ειχα δηλαδη οταν φτερνιζομουν οσο ημουν εγκυος και μου εφευγαν λιγα τσισα(σορυ για την περιγραφη!)

επομενως οσες εχετε εστω και λιγα να το προσεχετε!

με ειχε ρωτησει αν θυμαμαι καλα το λιονταρακι αν δινω και ξενο γαλα.

ναι δινω γιατι δεν εχω πολυ κι εκεινο που εχω δηλαδη με τοση κουραση που κουβαλαω σαν νερο ειναι!ετσι μοιαζει!αρα, αναγκαστικα!

αλλα να σας πω και το αλλο, στο νοσοκομειο οσο ειναι σε θερμοκοιτιδες τα ταιζουν με γαλατα υψηλης θερμιδικης αξιας και ο παιδιατρος μας ειπε οτι πρεπει να φανε και οταν βγουν απο το νοσοκομει απο αυτο το γαλα για να παρουν γρηγορα βαρος.

μαρσουπιλαμι μου πλησιαζεις!!!!

φιλια σε ολες!!!!!

απολαυστε την εγκυμοσυνη σας μετα θα τρεχετε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!

αντε κ στο 103!

κοριτσια εκλεισα το αυτοκινητακι μου!!ειναι τελειο!στο πορτ παγκαζ ξαπλωνεις κανονικα.αχ θα ειναι πολυ ανετα τα μωρακια μας εκει μεσα!ολο βολτουλες θα κανουμε (λεω εγω τωρα γιατι πολυ ονειρικα τα εχω στο μυαλο μου!)

new mammy τρεχεις ε;;;οταν ξαναμπεις για πες μας λιγο για το καθημερινο σας προγραμμα ετσι για να εχουμε μια ιδεα.

πλησιαζουν οι μερες κ δεν εχω συνηδητοποιησει ακομα τι προκειται να συμβει.ρε κοριτσια να σας πω κατι;

με εχει πιασει ενα τρελο αγχος οχι οτι δεν θα τα καταφερω εγω αλλα ο αντρας μου.αν κ ειναι χιλιες φορες περισσοτερο ενθουσιασμενος με τα μωρα μου εχουν βγει φοβοι τελειως ανυποστατοι οπως οτι θα κουραστει, θα μετανιωσει που καναμε παιδια, θα μας αφησει κ τετοια τρελα. ολο αυτο σκεφτομαι.ξερω πως ειναι το αγχος της αλλαγης αλλα με αγχωνει.τι να πω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπρα κοριτσακια..

εδω ειμαι ρε φιλεναδα με εψαχνες?εμαα σας ξεχναψ εγω?

απλα χθες ειχα αυχενικηη... --> ΟΛΑ ΚΑΛΑΑ ΕΙΝΑΙ ..

ειχε και η κολλιτη μου γεννεθλια και πηγαμε με τα μωρα για αυτο και φυγαμε 9μιση η ωρα..

αυτα τα δικα μου...σημερα πηγαν τα επιπλακια στο σπιτι αλλα δεν πηγα εγω να τα δω πηγε ο αντρεας ειμουν κουρασμενη και ξυπνησα αργα..

μαρσουπιλαμακι ωραιαα τελεια τα νεα σας..

οολες καλα ειστε βλεπω...πολυ χαιρομαι..

τα φιλια μου σε οοολες..

φουσκωνω και εγω.. (:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια μου. Τωρα χαλαρωσα κ εγω λιγο. Πηγα για μπανάκι κ μετα κατι δουλιτσες κ τωρα καθισα για χαλάρωση.

New mammy πες μας τα νεα σου οταν εχεω στην ιδέα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελαα βρε δεν πειραζει θα σε παρηγορισουν τα αγορακια λιγο και θα γυρισεις μετα ξανα στην μπουμπου σου..μην στεναχωριεσαι για αυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειααααααααα!!!!!!! Χαιρετώ τις μέλλουσες και τις ήδη διδυμομανούλες!!! Χαιρετώ και τα πολλά πολλά μωράκια μας!!!!!!!

Βρε, Ζετούλα, πραγματικά που το βρίσκεις το κουράγιο και τρέχεις με τόσες δουλειές!!?? Εγώ σέρνομαι ... δεν με κρατούν τα πόδια μου!!! Απίστευτη αδυναμία ... Πρόσεχε όμως, άρχισε σιγά σιγά να συμμαζεύεσαι και να κάνεις το ταξίδι όποτε πρέπει, δεν παίζουμε με την ασφάλεια των μωρών μας, όσο δύσκολο και αν είναι για την μικρή και για σένα ...

New mammy, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!!! Αχχχχ να σου ζήσουν τα μαναράκια σου!!!!!

Λιονταράκι, ο άντρας σου θα ξετρελαθεί!!!! Μην σκέφτεσαι τέτοια, θα τα χάσει από την χαρά του, παρά την κούραση!!!!! Και καλορίζικο το αυτοκίνητο!!!!

Από προαίσθημα λέω ότι θα γεννήσω γύρω στις 20-23 Ιουνίου ... για να δούμε!! Το σημαντικό είναι να παίρνουν βάρος τα μωρούλια!!!!!

Αχχχχχχ αυτό το ξενύχτι ... δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου ... ενώ είμαι κουρασμένη, νιώθω υπερένταση και δεν κλείνω μάτι ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!! MARSOUPILAMI ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!! ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΕΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

ΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7.

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..... ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ Ε;;;

ΤΕΣΠΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, από ότι διαβάζω όσο πλησιάζει ο καιρός όλες μας έχει πιάσει μια αναστάτωση. Μια από τα ίδια και εγώ, ώρες ώρες έχω τεράστια αυτοπεποίθηση ώρες ώρες λέω δε θα τα καταφέρω, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πλήρως.

Πάντως όλες καλά σας βρίσκω. Όσο για τον ύπνο, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν πρέπει να τρώω μετά τις 20:00, 2 φορές που έφαγα πίτσα αργά δε μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.

Marsoupilami, τα καταφέρνεις μία χαρά μην περιορίζεσαι σε ημερομηνίες όλα καλά θα πάνε και ο Ιούλιος κοντά είναι θα φτάσεις και εκεί.

Ζετούλα και 2002 καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σας, τα μωράκια σας σίγουρα θα έχουν μεγαλώσει πολύ. Εμείς έχουμε ραντεβού στι1 21:30, οπότε θα πούμε τα νέα μας αύριο.

Ζέτα την κορούλα σου ποιος θα την κρατήσει όταν θα φύγεις, δεν κατάλαβα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!!

εγω κορίτσια τον τελευταίο καιρό κοιμάμαι σαν βόδι! ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα πρόβλημα με τον ύπνο, τον τελευταίο μήνα το ευχαριστιέμαι! τα μωράκια μου θα με βρουν ξεκούραστη για να με εκμεταλλευτούν όσο θέλουν!

χθες πήγα στο γιατρό, και μάλλον η ημερομηνία μου είναι 18 Ιουνιου :woohoo: :woohoo: :woohoo: βέβαια σίγουρα θα ξέρω τη δευτέρα που θα ξαναπάω. είμαι ενθουσιασμένη!!! άλλες φορές σκέφτομαι πώς πέρασε τόσος καιρός κι άλλες μου φαίνεται αιώνας μέχρι την άλλη παρασκευή!

καλά κάνατε και τελειώσατε τη βαλιτσούλα, εμένα μου έφυγε ένα άγχος όταν την ετοίμασα.

με το καλό όλες μας :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aliky, ωραία που καταφέρνεις και κοιμάσαι, εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με τη μύτη, είναι συνέχεια βουλωμένη και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Η γιατρός λέει ότι οφείλεται στο αυξημένο αίμα που έχουν τα κύτταρα...

Εγώ θα πάω για έλεγχο στις 15 και τότε θα ξέρουμε τι θα κάνουμε τελικά.Πολύ κοντά θα γεννηθούν τα μωράκια μας. Κι εγώ μέχρι τις 22 θα έχω γεννήσει.

Πάω τώρα να ελέγξω ξανά τη βαλίτσα, να δω αν τα έχω πάρει όλα όσα θα χρειαστώ.

Καλό μεσημέρι! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ!!! ΜΠΗΚΕΣ 37η ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!! ΕΛΠΖΩ ΝΑ ΑΠΟΘΥΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιταα καλεε κατι ανχωμεναα κοριτσιαα χαχα..

και εγω ετσι ειμουν την πρωτη φορα..

ολα καλα θα πανε βρε μην ανησυχειτε..

φιλεναδα περιμενουμε τα νεαα σου..

με το καλο και οι υπολοιπες για τον γιατρο..

σας φιλω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια γεια σας!ειμαι ολη μερα στο τρεξιμο με το αμαξι κ κατι τελευταιες δουλειες γραφειοκρατικες.εκανα εξουσιοδοτηση στον αντρα μου για τα λεφτα του ικα μετα τη γεννα.πηγα κ για το μπανιο μου κ τωρα μαζευτηκα.εχω κατσει η ηλιθια ομως ολη μερα νηστικη κ τωρα μου ηρθε μια ζαλαδα!θα φτιαξω καγιανα να φαω να συνελθω!

ζετουλα θα σου πω τη γνωμη μου.ιδιωτικο με τα χιλια.το ολυμπιον καλο ειναι δεν λεω η αδερφη μου το πρωτο της μωρο εκει το εκανε αλλα σφαγειο ρε παιδι μου.δεν αξιζει τον κοπο.το ιδιωτικο ειναι χρονια στην πατρα το καλυτερο.βεβαια ολοι οι γιατροι του ολυμπιον απο το ιδιωτικο εφυγαν κ πηγαν εκει κ οι περισσοτεροι ξεγεννανε κ στα δυο.κοιτα φανταζομαι ο γιατρος την ιδια αμοιβη θα παρει οπου κ να ξεγεννησει.απο κει κ περα τα υπολοιπα ειναι της κλινικης.δεν ξερω τις τιμες στο ιδιωτικο κ ποσο διαφερουν με το ολυμπιον αλλα σου εχω ξαναπει πως το ιδιωτικο εδω στην πατρα ποιοτικα θεωρειται καλυτερο.το ολυμπιον χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλο ειναι απλα πιο γκλαμουρατο.

δεν ξερω αν σε βοηθησα κ παλι αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να εχω προσωπικη αποψη.

φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thanks Λιονταρακι μου. Ναι το ψάχνω ακομα αλλα να σου πώ την αληθεια μου κλεινω περισσοτερο προς το ιδιωτικό. Καλά εκτος απ την διαφορά στην τιμή διαβασα κ κατι απιστευτες ιστοριες τωραπου εψαχνα για το ολυμπιον κ δεν ειμαι κ ψωνιο εγω θελω να γεννησω καλα δεν με νοιαζει η γκλαμουριά.

Προσεχε ομως λιγο τον εαυτο σου κ φαε κατι δεν ειναι τωρα να παιζεις με αυτα κ κανει κ ζεστη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να τα τα νεα τα καλαα!

μπραβο φιλεναδα μια χαρα ειναι τα νινακια σου αντε λιγο εμεινε ακομα..

καλεε λιονταρακι δεν εφαγεες?θα σε μαλωσω..

που τα πας νηστικα ολοκληρα παιδια..χαχα

αληθεια αν επιτρεπεται πως ειναι το ονομα σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζετούλα τέλεια τα νέα απ το γιατρό. μια χαρά είναι 2 κιλά για την εβδομάδα σου.

λιονταράκι με το καλό το καινούριο αυτοκίνητο!!!με 2 μωράκια σίγουρα θα σας χρειαστεί!

τί ωραία που κάνετε μπανάκια τυχερούλες! εμένα με έχει φάει το σπίτι, δεν οδηγώ και τον τελευταίο καιρό και σπάνια βγαίνω. από χθες με πονάει η μέση περισσότερο απ΄όσο συνήθως και δεν μπορω να κουνηθώ. έχω βαρεθεί απίστευτα :angry:

λιλαλού σχεδόν μαζί θα γεννήσουμε!!!τη δευτέρα θα ξέρω σίγουρα. ελπίζω να έχει φτάσει και η μπέμπα μου τα 2,5 κιλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...