Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Ο παιδίατρος


    <p>Ο παιδίατρος, είναι ο άνθρωπος που θα λύσει τις όποιες απορίες σας, θα είναι δίπλα σας να σας καθησυχάσει και να σας ενημερώσει για όλα τα ερωτηματικά- που φυσιολογικότατα- θα έχετε.</p>

Ο παιδίατρος, παίζει τον ρόλο του οικογενειακού σας γιατρού, και στην αρχή ιδιαίτερα, η σχέση του μαζί σας θα είναι ιδιαίτερα στενή.

Θα πρέπει να βλέπει το παιδί, μια φορά τον μήνα , να παρακολουθεί την υγεία του, να εξετάζει την ψυχοκινητική του κατάσταση και να συζητάει μαζί σας ό, τι σας απασχολεί.

Ο καλός παιδίατρος, πρέπει να αποπνέει εμπιστοσύνη και να σας δώσει το "πράσινο φως", έτσι ώστε να μπορέσετε να τον "ενοχλήσετε" σε ώρα ακατάλληλη και εκτός ιατρείου, όταν το μικρούλι σας ανέβασε απότομα πυρετό ή επειδή θα βήχει και η ώρα είναι ...2 τα ξημερώματα! Πρέπει να είναι επιμελής, να καταγράφει σε κάθε σας επίσκεψη στο προσωπικό του αρχείο και να ενημερώνει το βιβλιάριο υγείας του παιδιού, όλα τα στοιχεία της εξέτασης.

Φυσικά, πρέπει να είναι ...άνθρωπος της εποχής του, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ενημερώνεται για τα καινούργια επιτεύγματα της ιατρικής, να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα του, τις νέες μεθόδους θεραπείας, τη νέα γενιά αντιβιοτικών και εμβολίων.

Εσείς, φροντίστε σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις να διαλέξετε κάποιον γιατρό που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχοντας στο μυαλό σας και το γεγονός ότι πρέπει να είναι κοντά ώστε να μπορείτε να τον επισκέπτεστε και να σας επισκέπτεται σύντομα.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...