Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Η καθημερινή ζωή των γυναικών μέσα από 26 σκίτσα!

    Μερικές φορές βρισκόμαστε σε άβολες καταστάσεις και αναρωτιόμαστε αν είμαστε οι μόνες γυναίκες που το έπαθαν αυτό ή αν υπάρχουν κι άλλες εκεί έξω που είναι σαν εσένα.

Τα παρακάτω σκίτσα είναι ουσιαστικά μία σύνοψη της καθημερινής ζωής κάθε γυναίκας. Αποτυπώνουν με έναν έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο όσες σκέψεις κι αμήχανες στιγμές έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες και προσωπικά ταυτίστηκα απόλυτα με πολλά από αυτά.

26 εικόνες για την καθημερινή ζωή των γυναικών!

1. Σαββατοκύριακα

UOzPz4v.jpg

Πόσες φορές είπες ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα βγεις να πιεις, να χορέψεις και να περάσεις καλά αλλά τελικά κατέληξες στο σπίτι φορώντας άνετες πυτζάμες και βλέποντας ταινίες; Αν η απάντηση είναι πάρα πολλές μην ανησυχείς γιατί δεν είσαι η μόνη! Το έχουμε κάνει όλες έστω μία φορά!

2. Μυστικό

4ypWmKp.jpg

Βγήκες για φαγητό με τον αγαπημένο σου ή με φίλους; Για να είσαι άνετη και να φας επίσης άνετα, άνοιξε το κουμπί από το παντελόνι σου και κάλυψε το με το μπλουζάκι ή το πουκάμισο σου. Απόλαυσε το φαγητό σου, χαμογέλα κι όταν έρθει η ώρα να φύγετε ξανακλείσε με τρόπο το κουμπί.

3. Εσώρουχα

8ymsQDQ.jpg

Υπάρχουν δύο είδη γυναικών. Αυτές που σετάρουν τα εσώρουχα τους κι αυτές που φοράνε ότι βρουν μπροστά τους, ακόμη κι αν είναι χιλιοφορεμένο και χιλιομπαλωμένο. Εσύ σε ποια κατηγόρια ανήκεις;

4. Προσδοκίες

CV8gCQ7.jpg

Είπες ότι την Δευτέρα θα ξυπνήσεις να ετοιμαστείς και να φας το πρωινό σου πριν πας στην δουλειά ή το σχολείο. Σκέφτηκες κάθε λεπτομέρεια για να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου όμορφα. Τελικά μετά από πολλές αναβολές στο ξυπνητήρι ξυπνάς με το ζόρι και ίσα που προλαβαίνεις να ρίξεις ένα ρούχο πάνω σου και να βάλεις μια μπουκιά στο στόμα.

5. Σπυράκια

gGMcBX4.jpg

Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως τρελαίνομαι για σπυράκια! Μόλις δω ένα πρέπει να το σπάσω οπότε καταλήγω σαν την δεύτερη φωτογραφία. Και φυσικά δεν σταματάω εκεί. Το χέρι μου πηγαίνει αυτόματα εκεί με αποτέλεσμα να μην το αφήνω να ηρεμήσει και να φύγει. Βέβαια είναι λάθος να τα πειράζουμε, αλλά πώς να αντισταθείς;

6. Μετά το κομμωτήριο

AzR0qGK.jpg

Το γνωστό συναίσθημα που νιώθει κάθε γυναίκα όταν βγει από το κομμωτήριο. Πηγαίνεις για να καθαρίσεις λίγο την ψαλίδα και ο κομμωτής σου κόβει 4-5 δάχτυλα. Εσένα βέβαια αυτό σου φαίνεται σαν 10 δάχτυλα. Αλλά τι να κάνουμε;Πρέπει τα μαλλιά μας να είναι υγιή.

7. Ευαίσθητες Μέρες

XwGBJPv.jpg

Εκείνες οι μέρες που είμαστε τόσο ευαίσθητες! Φυσικά και μιλάω για τις μέρες τις περιόδου που μπορούμε να κλαίμε με τα πάντα, κυριολεκτικά, να τρώμε τα πάντα και ταυτόχρονα να έχουμε νεύρα με τα πάντα. Όλα αυτά μέχρι να περάσουν οι δύσκολες μέρες. Μετά επιστρέφουμε στα φυσιολογικά μας.

8. Κόκκινο Κραγιόν

uZYN6uL.jpg

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Φοράμε το κραγιόν μας, φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, φοράμε ένα υπέροχο φόρεμα και σκεφτόμαστε ότι θα περπατήσουμε στο κόκκινο χαλί. Κάπως έτσι νιώθουμε όλες όταν φοράμε το λατρεμένο κόκκινο κραγιόν μας και περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας.

9. Γυναίκες στις Διαφημίσεις

gaO5G7Y.jpg

Στις διαφημίσεις όλα είναι τόσο εύκολα κι όμορφα. Οι γυναίκες μπαίνουν για μπάνιο κι ακόμη και τότε είναι κομψές. Σε αντίθεση με την πραγματικότητα που συνήθως ξεχνάς να βγάλεις την μάσκαρα σου οπότε μουτζουρώνεσαι παντού, ενώ αν είσαι ατσούμπαλη, όπως εγώ, πέφτουν τα σαμπουάν κάτω, τα ξυραφάκια κι όταν πας να τα πιάσεις κολλάει η κουρτίνα και πέφτει το τηλέφωνο του μπάνιο και γίνονται όλα χάλια!

10. Αρώματα

ZSYsYXd.jpg

Όσες από σας κουβαλάτε στην τσάντα σας κολόνια να σηκώσετε το χέρι! Ανήκετε στην αριστερή κυρία. Οι υπόλοιπες, αυτές δηλαδή που βάζουν κολόνια μία φορά την μέρα να περάσουν στο διπλανό σκίτσο. Αν δεν συμπαθείς τα αρώματα αλλά έχεις πρόβλημα με τον ιδρώτα, επέλεξε ένα πιο φαρμακευτικό αφρόλουτρο και ένα αποσμητικό.

11. Σοκολάτες

M2Zzc6c.jpg

Πήγες σούπερ μάρκετ, πήρες σοκολάτες για να τρως σιγά σιγά μέσα στην βδομάδα. Τελικά τις έφαγες όλες βλέποντας εκείνη την ρομαντική ταινία προχτές. Όλη την υπόλοιπη βδομάδα λοιπόν δεν έχει σοκολάτα!

12. Χτυπήματα της Ζωής

igtv1vt.jpg

Τα πρωινά κάνεις σχέδια για την ζωή, προσωπική και επαγγελματική, είσαι γεμάτη ενέργεια να τα πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Κι έρχεται το βράδυ. Τότε αφού έχεις χαλαρώσει και θες να κοιμηθείς περνάνε όλα από το μυαλό σου και αγχώνεσαι πώς θα τα καταφέρεις με αποτέλεσμα να σε πιάνουν οι αϋπνίες και το επόμενο πρωί να σέρνεσαι!

13. Πρώτη Μέρα

Rn30PVU.jpg

Έφτασε η πρώτη μέρα στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή στην δουλεία! Θα ξυπνήσεις νωρίς να φτιάξεις μαλλιά, να φας και να πας περιποιημένη, κάτι που θα ανέβαζε πολύ και την αυτοπεποίθηση σου. Βέβαια κάτι τέτοιο θα κρατούσε το πολύ μία βδομάδα.

14. Γυμναστική

Gt3eDXe.jpg

Νομίζατε ότι θα σας έλεγα για γυμναστική από αυτήν που κάνουν στα γυμναστήρια; Όχι κορίτσια μην ανησυχείτε! Όπως δείχνει και το σκίτσο, εννοώ την ζωγραφική. Όσο να πεις γυμναστική είναι κι αυτό, ή όχι;

15. Πρωινή πείνα

7iMlmDE.jpg

Άρχισε το στομάχι σου να γουργουρίζει, κοιτάς το ρολόι και είναι μόνο 9:30. Οπότε πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι και να φας με την άνεση σου. Βέβαια μπορείς να διαλέξεις κάποιο σνακ ή φρούτο για να ξεγελάσεις την πείνα σου!

16. Εξετάσεις

N6y2ZA2.jpg

Ένα μήνα πριν τις εξετάσεις, φτιάχνεις πρόγραμμα διαβάσματος για να είσαι έτοιμη και άνετη, μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Ένα βράδυ πριν τις εξετάσεις τρέχεις και δεν φτάνεις, δεν ξέρεις τι να διαβάσεις και τι να αφήσεις οπότε πας στις εξετάσεις κι εύχεσαι να περάσεις!

17. Μπορείς να το κάνεις

ANw8cmm.jpg

Δεν θες να στεναχωρήσεις κανέναν γι’αυτό λες σε όλους ναι! Τι γίνεται όμως όταν έχεις πει ότι μπορείς να τον βοηθήσεις αλλά τελικά δεν μπορείς ;

18. Κάλεσμα της Φύσης

e2bes6W.jpg

Πόσες φορές έπρεπε να το παίξεις άνετη και να απαντήσεις σε κάποια ερώτηση ενώ έπρεπε να πας τουαλέτα επειγόντως; Όλες έχουμε βρεθεί σ’αυτήν την άβολη στιγμή έστω μια φορά.

19. Τότε και Τώρα

SgYfYJn.jpg

Όταν ήσουν μικρούλα σκεφτόσουν πότε θα μεγαλώσεις για να φοράς ότι θέλεις εσύ, να έχεις μεγάλο στήθος, να μένεις έξω μέχρι αργά. Η πραγματικότητα δεν ήταν έτσι ακριβώς αλλά κάθε γυναίκα είναι όμορφη όπως κι αν είναι, να το θυμάσαι!

20. Κατοικίδιο ζωάκι

hEgAozk.jpg

Κάθεσαι στο σπίτι, είσαι με το κατοικίδιο ζωάκι σου κι εκεί που το χαϊδεύεις και περιμένεις να έρθει πιο κοντά σου για να τριφτεί αυτό σηκώνεται, αερίζεται και φεύγει. Δεν είναι ότι δεν σ’αγαπάει, απλά έχει άλλον τρόπο για να το δείχνει.

21. Στον χορό

3R6eB1s.jpg

Ξεκίνησες zumba ή twerk ή έστω απλή αερόβια γυμναστική. Οι υπόλοιπες γυναίκες στα μάτια σου τα κάνουν όλα τα φαίνονται τόσο εύκολα και κινούνται με τόσο άνεση που πραγματικά τις ζηλεύεις. Απ’την άλλη εσύ δυσκολεύεσαι λιγάκι και ίσως χάνεις και τα βήματα. Δεν πειράζει όμως , ειδικά αν είναι η αρχή ακόμη. Απλά προσπάθησε περισσότερο.

22. Ειδικό Παντελόνι Χριστουγέννων

JPdRYMf.jpg

Πάρ΄ το απόφαση ότι στις γιορτές, είτε Χριστούγεννα είτε Πάσχα είσαι καταδικασμένη να τρως λίγο παραπάνω. Ακόμη κι αν προσέχεις την διατροφή σου πώς γίνεται να αντισταθείς σε τόσους πειρασμούς γύρω σου;

23. Φιλία

xkhhsXD.jpg

Μάλωσες με την φίλη σου για πραγματικά χαζό λόγο και τώρα αναρωτιέσαι γιατί την κάνεις παρέα. Τότε σκέφτεσαι ότι την κάνεις παρέα γιατί μαζί τρώτε τα πάντα, συζητάτε τα πάντα, βλέπετε ρομαντικές ταινίες και κλαίτε. Άλλωστε αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε.

24. Κρασί κι Έρωτας

vYAqb8B.jpg

Ο καλύτερος μας φίλος, κοντά μας στις χαρές και στις λύπες, δεν μας απογοητεύει ποτέ! Φυσικά δεν μιλάω για κάτι άλλο παρά για το κρασί. Βλέπουμε ταινία και πίνουμε κρασί, βγαίνουμε έξω και πίνουμε κρασί, δεν είμαστε καλά πίνουμε κρασί. Δίπλα μας σε όλα, πάντα όμως με μέτρο!

25. Επιτυχία

vVvEwl7.jpg

Κάθε φορά που οι κόποι σου εκτιμώνται και νιώθεις εκείνη την βαθιά συγκίνηση για τον εαυτό σου και για το γεγονός ότι πέτυχες τον στόχο σου. Αξία ανεκτίμητη!

26. Μεγάλες αποφάσεις

l35u0qL.jpg

Μιλάω γι αυτές τις αποφάσεις που παίρνουμε την μια στιγμή και την επόμενη τις ακυρώνουμε. Σε καθημερινή βάση περνάνε από το μυαλό μας χίλιες δυο ιδέες από τις οποίες ούτε οι μισές δεν μας αρέσουν τελικά. Λέτε δίκαια να μας λένε οι άντρες αναποφάσιστες;

Επεξεργάστηκε από admin




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...