Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Δυο παιδιά σε ένα δωμάτιο; Υπάρχει λύση!

    Ή αλλιώς… «Άσε τα μαλλιά της αδερφής σου!» και «Δώσε το παιχνίδι στον αδερφό σου!».

Η συγκατοίκηση 2 αδερφών, συχνά δημιουργεί μικρά προβλήματα  στη σχέση των 2 παιδιών, στην ψυχολογική πλευρά, στην πρακτική πλευρά αλλά και στη διακόσμηση!

Οι γονείς πλέον, αρχίζουν και βλέπουν τα πράγματα διπλά! 2 κρεβάτια, 2 γραφεία, 2 βιβλιοθήκες κλπ. Ειδικότερα για τα μικρά παιδιά έως 4-5 ετών είναι σημαντικό τα πράγματα και των δύο παιδιών να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και να είναι σωστά χωρισμένα. Το μεγαλύτερο παιδί πάντα νιώθει πιο «παραμελημένο» και αδικημένο καθώς θα πρέπει να μοιραστεί τα παιχνίδια και το χώρο που αρχικά είχε μόνο σαν δικά του. 

Για τη διακόσμηση του δωματίου υπάρχουν πολλές και πρακτικές λύσεις! Για τους γονείς το βασικότερο πρόβλημα είναι ο χώρος και τα κρεβάτια των παιδιών. Παρακάτω θα βρείτε λύσεις οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια, και θα αφήσουν και χώρο για περισσότερα αντικείμενα στο παιδικό δωμάτιο.

benedict.jpg

Η παιδική κουκέτα Benedict, σας εξοικονομεί χώρο, ενώ αργότερα μπορείτε να τη χωρίσετε και το κάθε παιδί να έχει το δικό του κρεβάτι. Ειδικότερα για την περίοδο που είναι ακόμη μικρά, μπορείτε να προσθέσετε τσουλήθρα, έναν πύργο για να την μεταμορφώσετε σε ένα μικρό κάστρο αλλά και κουρτίνα, ώστε να παίζουν έχοντας το δικό τους μικρό, ιδιωτικό χώρο! 

bussy.jpg

Τα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο, θα πρέπει να είναι διαφορετικά, εκτός από αυτά που θα παίζουν μαζί. Η παιδική κουκέτα Bussy, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να συνδυάσετε ύπνο και παιχνίδι μαζί. Σε ζωντανά χρώματα, με σχέδιο λεωφορείου, θα κάνει τα παιδιά να παίζουν μαζί και να χαίρονται μέχρι και τον ύπνο!

treno.jpg

Εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, η κουκέτα treno, σας λύνει τα χέρια. Διαθέτει 2 κρεβάτια, αποθηκευτικό συρτάρι για τα παιχνίδια τους, ντουλάπα, και ράφι αποθήκευσης στο πλάι. Μια διπλή κουκέτα η οποία διαθέτει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσει τους γονείς αλλά και τα παιδιά. 

Τι γίνεται όμως με την αποθήκευση των παιχνιδιών;

Ένα μάθημα σεβασμού και κατανόησης ειδικά για τις μικρές ηλικίες είναι να δηλώσετε στα παιδιά πως τα παιχνίδια έχουν ιδιοκτήτη και δεν μπορεί το άλλο αδερφάκι να τα παίρνει όποτε θέλει, παρά μόνο όταν ρωτήσει.

bears.jpg

Ο παιδικός καναπές Bears λειτουργεί 2 σε 1. Βοηθά το παιδί να αποθηκεύει εύκολα τα παιχνίδια του αλλά μπορεί και να κάθεται ακούγοντας ένα παραμύθι από τους γονείς του.

storeit.jpg

Μια ακόμη λύση είναι η επιλογή του αποθηκευτικού χώρου Kidkraft Sort it & Store it! Τα παιχνίδια παραμένουν σε εμφανές σημείο αλλά μένουν πάντα τακτοποιημένα! Τα χρώματα είναι παλ, ώστε να ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...