Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Φωτογραφική έκθεση με θέμα: Μητέρα και παιδί


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:rgb(51,51,51);">Ομαδική έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας «Φωτοπόροι» του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού «Μελίνα Μερκούρη» με θέμα «Μητέρα και παιδί» θα πραγματοποιηθεί στην Tettix Art Gallery (Τσιμισκή & Διαλέτη 3, Θεσσαλονίκη) από τις 10 - 27 Μαΐου. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 10 Μαΐου, στην γιορτή της μητέρας.</span></span></p>

Με την έναρξη των φετινών συναντήσεων της φωτογραφικής ομάδας, αποφασίστηκε η παραγωγή μιας ομαδικής έκθεσης με κοινό θέμα. Μια πρόταση - πρόσκληση για μια διοργάνωση στην γιορτή της μητέρας, ήταν η αφορμή για την οριοθέτηση του θέματος. Από τότε τα μέλη της ομάδας έχουν εργαστεί πάνω στο θέμα, αναζητώντας την έμπνευση μέσα από την ιδιαίτερη σχέση μητέρας και παιδιού.

Η έκθεση αποτελείται από μικρές φωτογραφικές ενότητες - portfolios , όπου το κάθε μέλος της ομάδας παρουσιάζει την φωτογραφική του άποψη. Ζητούμενο αποτελεί η διαφορετική - προσωπική τοποθέτηση του κάθε φωτογράφου, πάνω στο κοινό θέμα.

Η Tettix Art Gallery λειτουργεί από το 2005 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Διαλέττη 3. Έως σήμερα στον χώρο αυτό έχουν διοργανωθεί 27 εκθέσεις σύγχρονης τέχνης. Σκοπός της γκαλερί είναι να φιλοξενηθούν ακόμη περισσότεροι ταλαντούχοι καλλιτέχνες στον εκθεσιακό της χώρο, έτσι ώστε οι καλλιτεχνικές ανησυχίες τους να βρίσκουν διέξοδο και συγχρόνως οι δημιουργίες τους να ικανοποιούν την έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου για απόλαυση μέσω της τέχνης.

Χώρος: Art Gallery Tettix, Τσιμισκή & Διαλέτη 3, Θεσσαλονίκη

Εγκαίνια: Κυριακή 10 Μαΐου στις 7:00

Διάρκεια: 10 - 27 Μαΐου

Δευτέρα ως Παρασκευή: 18:00 - 21:00

Σάββατο: 11:00 - 14:00

Κυριακή: Κλειστά

Πληροφορίες: www.fotoporoi.gr

Δήμος Ελευθερίου-Κορδελιού: 2310 770212

Πολιτιστικό Κέντρο: 2310 757272

Gallery Tettix: 2310 243304




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...