Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Κλινική Ρέα: 2ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο μητρικού θηλασμού

    H ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική διοργανώνει το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού, από τις 8 μέχρι τις 12 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Κλινικής.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Περιγεννητικής Εταιρείας και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
         
Σκοπός του 2ου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Μητρικού Θηλασμού είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και η ευαισθητοποίηση του κοινού με σκοπό την ανάπτυξη μίας ενιαίας πολιτικής για την προαγωγή, προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού στη χώρα μας. 
         
Ομιλητές του σεμιναρίου είναι διακεκριμένοι Ιατροί - Μαιευτήρες Γυναικολόγοι και Παιδίατροι - Νεογνολόγοι καθώς και Μαίες, οι οποίοι είναι ειδικοί σε θέματα που αφορούν το θηλασμό, αλλά και μαμάδες, που επέλεξαν να προσφέρουν στα μωρά τους το δώρο του Μητρικού Θηλασμού. 
         
Η ΡΕΑ δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει και να προάγει το Μητρικό Θηλασμό σε όλες τις εκφάνσεις της δραστηριότητάς της, έχοντας σαν απώτερο σκοπό κάθε μητέρα με το μωρό της να καταφέρουν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.
         
Πληροφορίες και πρόγραμμα: http://www.reamaternity.gr/m_thilasmos_seminario_2017.pdf




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...