Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Εκδήλωση ενάντια σε κάθε μορφή Βίας κατά των Παιδιών

    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματοποιεί μια εκδήλωση ενάντια σε κάθε μορφή Βίας κατά των Παιδιών.

Δείτε παρακάτω την πρόσκληση :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών, που πραγματοποιεί ενάντια σε κάθε μορφή Βίας κατά των Παιδιών, σας καλεί

την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να συμμετέχετε σε σειρά δράσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια των οποίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρουσιάσει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τα φαινόμενα της Βίας κατά των Παιδιών.

Το Τούνελ της Καταπίεσης (Tunnel of Oppression – http://tunnelingreece.tumblr.com) Μία παράσταση του Δημήτρη Πλαβούκου, που θίγει σύγχρονα θέματα βίας, καταπίεσης, ρατσισμού και διάκρισης. Βασισμένη στο Museum of Tolerance του Los Angeles, η παράσταση παρουσιάζει μέσα από αναπαράσταση, μορφές βίας και καταπίεσης στη σύγχρονη Ελλάδα. Οι παρευρισκόμενοι μπαίνουν μέσα στο χώρο που είναι διαμορφωμένος να δίνει την αίσθηση του τούνελ και γίνονται κομμάτι αυτών των αναπαραστάσεων. Μετά την έξοδό τους από το τούνελ, οι παρευρισκόμενοι, δέχονται αποφόρτιση από ομάδα ψυχολόγων. – Ώρες λειτουργίας 1μμ – 3μμ & 5μμ – 8μμ – Είσοδος ελεύθερη

Μαθητές ορθώνουν τοίχο ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών με τα μηνύματά τους. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι μαθητές θα γράψουν τα μηνύματα υποστήριξής τους σε κάθε παιδί θύμα.

Η Εκστρατεία ενημέρωσης και κινητοποίησης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...