Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Επιλέγοντας πάνα για το μωρό μας

    Ψάχνετε τις καλύτερες πάνες για το μικρό σας αγγελούδι, οι οποίες να εγγυόνται την απορροφητικότητα, την υγιεινή και να μην κοστίζουν μια περιουσία; Τότε οι πάνες AGNOTIS είναι η καλύτερη επιλογή σας.


Γιατί;

Γιατί έρχονται στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν. Κανένας γονιός δεν χρειάζεται να περιμένει κάθε εβδομάδα τις προσφορές και να ψάχνει σε όλα τα super market για την καλύτερη τιμή πάνας. Κι αυτό γιατί οι πάνες AGNOTIS είναι από 35 – 40% φθηνότερες.

Οι πάνες Agnotis διαθέτουν άριστη ποιότητα, έξυπνη κατασκευή και πληρούν όλα  τα Ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιότητας. Ακόμα, το desing της πάνας είναι πρωτοποριακό και βραβευμένο με το βραβείο ΕΡΜΗΣ.


Είναι μοντέρνο και καλαίσθητό τους και έτσι ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πάνα.

Αυτό όμως, που τις κάνει να διαφέρουν πραγματικά είναι η τεχνολογία που διαθέτουν. Με τέλεια ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα προσφέρουν απόλυτη και αγνή προστασία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το www.agnotis.com, να διαλέξετε τις πάνες που σας ταιριάζουν και έτσι, θα έχετε όλο το χρόνο φθηνές και ποιοτικές πάνες με δωρεάν μεταφορικά!

Image 5.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...