Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Μαμά και κόρη μεταμφιέζονται σε χαρακτήρες της Ντίσνεϊ [pics]

    Η 7 ετών Λάιλα, μπορεί να είναι ντροπαλή αλλά όχι όταν φοράει τα κοστούμια της Ντίσνεϊ. Το να μεταμφιέζεται, την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει κάποιους φόβους και να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια, όταν η φωτογράφος Καμίλα Κορτς, αγόρασε στην κόρη της ένα φόρεμα, από το κατάστημα Bibbidi Bobbidi της Ντίσνεϋλαντ. Η πρώτη τους φωτογράφιση είχε τόση επιτυχία, που αποφάσισαν να συνεχίσουν τις μεταμφιέσεις.

Το δίδυμο μητέρας-κόρης, πλέον έχει περισσότερους από 19.000 ακολούθους στο Instagram. Ράβουν τα φορέματα μόνες ή προσλαμβάνουν επαγγελματίες της περιοχής. Ενώ η Λάιλα απολαμβάνει να μεταμφιέζεται σε πριγκίπισσα, η μητέρα της επιλέγει τους κακούς χαρακτήρες. Η αγαπημένη τους φωτογράφιση έχει θέμα την «Μικρή Γοργόνα.» Εκεί, η Λάιλα είναι η μεταμφιεσμένη σε Άριελ και η Καμίλα σε Ούρσουλα.

Η Λάιλα έχει μεταμφιεστεί και σε άλλους χαρακτήρες, εκτός από τις πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν την Πριγκίπισσα Λία και το BB-8 από τον «Πόλεμο των Άστρων», την Ροβένα Ράβενκλοου από τον «Χάρι Πότερ» και την Βάιολετ από τους «Απίθανους».

Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις.

XDPs0p6.jpg

jCMIm5x.jpg

H15rmDy.jpg

Vclw1tD.jpg

aNFmPgz.jpg

UptapKE.jpg

lJA6m5T.jpg

1ct8OtD.jpg

N36hR0A.jpg

13LWJNU.jpg

JRv0Rq7.jpg

NFrBVtP.jpg

xGcZFet.jpg

OP1zQsH.jpg

Dozs7cb.jpg

I5U8tQu.jpg

Urnn4RG.jpg

fErWgk4.jpg

DxD0sqx.jpg

074wEVZ.jpg

PD2QJqC.jpg

OqHwU18.jpg

ZZEhoJW.jpg

9yODqBC.jpg

ftmwliY.jpg

XMBeS1F.jpg

ZfLWyWZ.jpg

AZCxPYm.jpg

iBbqlvX.jpg

n2DXOHK.jpg

8UgmwG1.jpg

Πηγή: camiliacourts.com & instagram




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...