Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Το ΔΕΛΤΑmoms έγινε ενός έτους!


    <p>Όταν είσαι μαμά… είσαι εκεί για το παιδάκι σου! Και όταν είσαι το ΔΕΛΤΑmoms… είσαι εκεί, για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες!</p>

Το ΔΕΛΤΑmoms έγινε ενός έτους και το γιορτάζει με μια μεγάλη κλήρωση θέλοντας να ανταποδώσει την προτίμηση, την αγάπη και κυρίως την εμπιστοσύνη της μεγάλης παρέας των ΔΕΛΤΑ moms και dads.

Μπες και εσύ στο deltamoms.gr/firstbday για να μάθεις περισσότερα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει τα αγαπημένα προϊόντα των παιδιών του, ΔΕΛΤΑ Advance και ΔΕΛΤΑ Smart , για έναν ολόκληρο χρόνο!”

H διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε εκείνους που: α. Είναι ήδη μέλη του ΔΕΛΤΑ moms club και β. Σε εκείνους που επιθυμούν να γίνουν μέλη.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Είμαι ήδη μέλος» ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα καλείται να κάνει log in με τα στοιχεία του/της, εξασφαλίζοντας αυτομάτως τη συμμετοχή του/της στην κλήρωση.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Θέλω να γίνω μέλος» ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του/της σε μία φόρμα εγγραφής.

Υποβάλλοντας τα στοιχεία του/της, θα λάβει ένα email επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δώσει, το οποίο θα του/της επιτρέψει να ενεργοποιήσει την εγγραφή του στο ΔΕΛΤΑ moms Club, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή του/της στην κλήρωση.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να μοιραστούν το διαγωνισμό με τα διαθέσιμα social buttons και για κάθε “share” θα κερδίζουν μία επιπλέον συμμετοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές τους να είναι οι τυχεροί νικητές.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Απριλίου και ο τυχερός νικητής ή νικήτρια, θα ανακοινωθεί στις 21 Απριλίου στη FB σελίδα www.facebook.com/deltamoms.gr, αλλά και στο www.deltamoms.gr.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...