Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Σχεδιασμός Γαμήλιας Δεξίωσης: 10 κανόνες για κάθε νύφη


    <p>Κάθε νύφη χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη και γι’ αυτό το λόγο σας παραθέτουμε 10 <span style="font-size:14px;">χρήσιμους κανόνες που θα βοηθήσουν στην ομαλή </span><a href="http://www.eleon-loft.gr/deksiosi-gamou" rel="external"><span style="font-size:14px;">διοργάνωση του γάμου σας</span></a><span style="font-size:14px;"> :</span></p>

1. Μην αφήσετε κανέναν να μετριάσει τον ενθουσιασμό σας για τον γάμο σας.

Σίγουρα όπως, λογικά, ήδη γνωρίζετε θα υπάρχουν άτομα στο στενό σας περιβάλλον, τα οποία φαίνονται αποφασισμένα να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα, είτε γιατί ζηλεύουν, είτε γιατί δεν περνούν καλά στην προσωπική τους ζωή ή γιατί δεν είναι σε θέση να αντέξουν την χαρά σας. Γι’ αυτό το λόγο, επειδή όσο σημασία δώσετε στο συγκεκριμένο γεγονός, τόσο πιο άσχημα συναισθήματα

θα έχετε, ασχοληθείτε με άτομα που σίγουρα θα θέλουν να σας ακούσουν και θα μπορείτε να μοιραστείτε τη χαρά σας μαζί τους.

2. Να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για το χάσιμο βάρους.

Επιλέξτε ένα νυφικό μέσα στο οποίο θα δείχνετε πανέμορφες και φυσικά θα είναι για το κανονικό σας βάρος. Μπορεί να χάσετε κάποια κιλά λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο, λόγω του φορτωμένου προγράμματος, αλλά αυτό θα είναι σίγουρα κάτι θετικό. Μην αγοράσετε ένα νυφικό που να είναι πιο στενό, προκειμένου να χάσετε κιλά, κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες τελευταία στιγμή, γιατί αυτό θα σας εξαντλήσει και δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε την μοναδική αυτή μέρα.

3. Μπορείτε να ζήσετε και χωρίς ορχιδέες και άλλες πανάκριβες επιλογές γάμου.

Όπως θα έχετε ανακαλύψει, υπάρχει ένας τεράστιος, υπερεκτιμημένος κόσμος, με πανάκριβες επιλογές γάμου, όπως πολύ ακριβά λουλούδια, επιλογή ακριβών μενού που περιλαμβάνουν χαβιάρι, αστακούς κτλ. Όταν αντιληφθείτε ότι σας ελκύουν τέτοιου είδους επιλογές, που το πιθανότερο θα είναι να ξεπερνάνε κατά πολύ το budget σας, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε έναν πραγματικό έλεγχο για το τι πραγματικά θα προσφέρουν στην γαμήλια δεξίωσή σας, αυτού του είδους οι επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσουν κάποιες ‘’φίλες’’ σας και κανέναν άλλο. Αυτά τα χρήματα που θα δίνατε για τις συγκεκριμένες φανφάρες, που λίγοι θα δώσουν σημασία, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε για να καλέσετε περισσότερο κόσμο, είτε (και γιατί όχι??!!) για το ταξίδι σας μετά το γάμο.

4. Αφήστε τις παρανύμφους σας να διαλέξουν αυτό που θέλουν να φορέσουν.

Σίγουρα θα δώσετε τη βασική-κεντρική ιδέα, αλλά να τις δώσετε επιλογές, ώστε να διαλέξουν κάτι που θα τις κάνει να νιώθουν και αυτές κομψές.

5. Μην ξεφεύγετε από τη λίστα των καλεσμένων.

Δεν είστε υποχρεωμένες να καλέσετε ανθρώπους που τους έχετε δει μία φορά και υπάρχει περίπτωση να μην τους ξαναδείτε απλά και μόνο για να βγάλετε την υποχρέωση. Είναι μία σημαντική ημέρα για εσάς και πρέπει να τη μοιραστείτε με ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε.

6. Μην αναλώνεστε στα σερβίτσια του γάμου.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές να κάνετε που αν δώσετε βαρύτητα σε αυτό θα πελαγώσετε και στο τέλος δεν θα είστε με τίποτα ευχαριστημένες. Εκτός αυτού στις μέρες μας, κάθε αίθουσα δεξιώσεων έχει τα δικά του σερβίτσια, οπότε σίγουρα υπάρχουν άλλα πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας.

7. Ζητείστε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι αν έχετε διαφορετική γνώμη δεν θα παρεξηγηθούν.

Για παράδειγμα οι φίλες σας, η μητέρα σας και γενικότερα άτομα που είναι από το περιβάλλον σας και τα εμπιστεύεστε σίγουρα θα έχουν να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές.

8. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας μέσω ευχαριστήριων σημειωμάτων.

Είναι ωραίο να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας που σας τίμησαν με την παρουσία τους, γράφοντάς τους ένα ευχαριστήριο σημείωμα ή με όποιο άλλο τρόπο θέλετε. Θα τους κάνετε να νιώσουν όμορφα και σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

9. Μην πανικοβάλλεστε για το bachelor party του μέλλοντα συζύγου σας.

Αντί να κάθεστε και να κοιτάτε την ώρα κάθε 5 λεπτά, θα ήταν προτιμότερο να κάνετε τα δικά σας σχέδια, βγαίνοντας με τις φίλες σας για να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να θυμηθείτε τα παλιά που θα αφήσετε - κατά μία έννοια - πίσω σας, χωρίς να σκέφτεστε τι μπορεί να κάνει με τους φίλους του.

10. Μην παραμελήσετε το album με τις φωτογραφίες του γάμου σας.

Σίγουρα αν θέλετε να έχετε ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό, θα σας στοιχίσει κάτι παραπάνω. Όμως, σκεφτείτε ότι είναι αυτό που θα σας κάνει να θυμάστε αυτή τη μέρα και που αργότερα θα μπορείτε να μοιραστείτε και με τα παιδιά σας.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...