Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Συγκλονιστικό: Μωρό φιλά τη μητέρα του για τελευταία φορά

    Μια κόρη που δε θα γνωρίσει την μητέρα της και μία μάνα η οποία δεν θα αγκαλιάσει ποτέ την κόρη της.

Αυτό ήταν δυστυχώς το πεπρωμένο της Αυστραλή Imogen Petrak η οποία στην 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η κόρη της Eleanor γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική πρόωρα, ώστε να σωθεί, όμως για εκείνη ήταν ήδη πολύ αργά καθώς πολύ σύντομα έφυγε από τη ζωή λόγω σοβαρού οιδήματος στον εγκέφαλο.

Λίγο προτού πεθάνει, συγγενείς της έφεραν στο θεραπευτήριο των 17 μηνών γιο της ώστε να την αποχαιρετήσει με ένα τρυφερό αλλά και τόσο σπαρακτικό φιλί στο μέτωπο.

Μια φίλη της δημιούργησε μία σελίδα GoFundMe με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τον σύζυγο της John και τα δύο μικρά παιδιά τα οποία αφήνει πίσω της.

RjJYnUB.jpg

«Μωρά τόσο μικρά που χάνουν τη μητέρα τους, ένας σύζυγος που χάνει όχι μόνο τη μητέρα των παιδιών του αλλά και τη σύντροφο της ζωής του, την αγαπημένη του σύζυγο» έγραψε.

«Στόχος μου είναι να συγκεντρώσω αρκετά χρήματα για τον John και τα παιδιά του, για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας και να έχει ο ίδιος μια βοήθεια μέχρι να βρει τα βήματα του σε αυτή τη νέα ζωή του ως πατέρας μόνος με δυο μικρά παιδιά».




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...