Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για του γονείς-τέρατα που κακοποιούσαν το 7-μηνών κοριτσάκι στην Πάτρα

    Άφωνη έμεινε η κοινή γνώμη με τα καινούρια στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα αναφορικά με την κακοποίηση ενός μωρού μόλις 7 μηνών από τους ίδιους του τους γονείς.

 Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο συγγενής της οικογένειας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές πως το άτυχο βρέφος είχε χτυπηθεί στο μάτι, από τους τσιγγάνους γονείς του.

Η αστυνομία διεξήγαγε σχετική έρευνα, η οποία απέδειξε ότι πράγματι η εν λόγω καταγγελία είχε βάση, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί δικογραφία, η οποία στάλθηκε στην Εισαγγελία

Έπειτα από το πρόσφατο περιστατικό, η δικογραφία ανασύρεται και συσχετίζεται με την υπόθεση.

Η 27χρονη μητέρα και ο 18χρονος πα-τέρας του μωρού έχουν ήδη συλληφθεί. Και οι δύο γονείς βαρύνονται με τις σοβαρότατες κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδο-οικογενειακής βίας.

Οι ίδιοι είπαν πως τα χτυπήματα στο 7 μηνών κοριτσάκι τα προκάλεσε το κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφάκι του (!), και ακόμη ότι τα εγκαύματα δεν είναι από τσιγάρο, αλλά από καυτό γάλα που έχυσε επάνω στο σώμα του βρέφους το αδελφάκι του.

Όπως ανέφεραν, όταν αντιλήφθηκαν πως το μωρό ήταν τραυματισμένο, το πήγαν στο νοσοκομείο, οπότε και οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. 

Η ιατροδικαστική έρευνα θα αποκαλύψει τι προκάλεσε τα κατάγματα και τα εγκαύματα στο δύστυχο μωρό, που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.

Η τύχη του βρέφους θα αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές, που κατά πάσα πιθανότατα θα αφαιρέσουν την επιμέλεια από τους γονείς-τέρατα. Ενδέχεται, μάλιστα να χάσουν και την επιμέλεια του μεγαλύτερου παιδιού τους, ενώ αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 5 έως 10 χρόνια φυλάκισης.
 




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...