Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Ιδέες για ποιοτικά δώρα Charlie Banana®


    <p>Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να κάνετε ένα δώρο και να μην ξέρετε τι να <span style="font-size:14px;">διαλέξετε; Τι να πάρεις στο βαφτιστήρι σου, στο ανιψάκι σου για το πρώτο πάρτι </span><span style="font-size:14px;">γενεθλίων ή στη φίλη σου που μόλις γέννησε; </span></p>

Η Charlie Banana® προτείνει μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων εύχρηστα δώρα για μικρούς και μεγάλους, για κάθε περίσταση.

Στο μαιευτήριο

Ο μικρός “υποψήφιος για δώρο” έχει μόλις γεννηθεί και είναι ακόμα πολύ ευαίσθητος στα εξωτερικά ερεθίσματα, μιας και πέρασε περίπου 9 μήνες στην κοιλιά της μαμάς του, προστατευμένος από σχεδόν κάθε περιβαλλοντική επίδραση. Το ιδανικό δώρο λοιπόν, για να αποφύγουμε τα φορμάκια και τα κάθε λογής ρουχαλάκια που θα λάβει από συγγενείς και φίλους, είναι οι υφασμάτινες πάνες Charlie Banana X-Small.

Ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε μπορείτε να πάρετε αντίστοιχο αριθμό πανών και να δώσετε την ευκαιρία στη νέα μητέρα να δοκιμάσει κάτι τελείως πρωτοποριακό, που θα προστατέψει το δέρμα του νεογέννητου από τυχόν ερεθισμούς. Προτείνω την πάνα Butterfly για τις μικρές δεσποινίδες και την πάνα Baby blue για τα αγοράκια.

Και επειδή αξίζει ένα δωράκι και η μαμά που έφερε στον κόσμο το μωράκι της, σας προτείνω τα υφασμάτινα επιθέματα στήθους Charlie Banana® για να κάνουν λίγο πιο εύκολη τη διαδικασία του θηλασμού.

Στη βάφτιση

Συνήθως οι περισσότερες βαφτίσεις γίνονται όταν το μωράκι είναι από 6 -12 μηνών. Αν το μωράκι δεν φοράει ήδη υφασμάτινες πάνες ευκαιρία να ξεκινήσει. Πότε δεν είναι αργά για να μπει στον κόσμο της Charlie Banana® και να απαλλαγεί από τις πλαστικές πάνες μιας χρήσης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που

θα βρείτε στις 3αδες και τις 6αδες. Και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν θα «πετύχετε» το σωστό νούμερο, μιας και οι υφασμάτινες πάνες Charlie Banana® διατίθενται και One Size για μεγαλύτερη οικονομία.

Εννοείται βέβαια, πως εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε μωρό, χάρη στα δύο εσωτερικά, ανεξάρτητα λάστιχα, στις άκρες της πάνας που επιτρέπουν τη μετατροπή της από το μικρότερο μέγεθος X-Small στο μεγαλύτερο X-Large με μια εύκολη κίνηση. Οι τριάδες «Monkey Doo» για τα αγοράκια και «Peony Blossom» για τα κοριτσάκια είναι οι νέες αγαπημένες μου. Νομίζω πως οι γονείς του μικρού ή της μικρής νεοφώτιστης θα τις λατρέψουν.

Στο πάρτι γενεθλίων

Να του πάρω πάλι παιχνίδι, να πάρω ρούχο, παπούτσια ή μήπως να του πάρω πάνα-μαγιό Charlie Banana®; Ωραία ιδέα. Τις προάλλες πήγαμε οικογενειακώς σε μια μικρή μας φίλη που γιόρταζε και έκλεινε τα δύο και της πήραμε δύο πανέμορφες πάνες-μαγιό, μια με πεταλούδες και μια μονόχρωμη σε έντονο ροζ. Θα τις ευχαριστηθεί το καλοκαίρι στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα θα την βοηθήσουν να απαλλαγεί οριστικά από τις πάνες, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν πάνες εκμάθησης. Θα τις φοράει μέσα στο σπίτι, θα τις ανεβοκατεβάζει με ευκολία με τα μικρά της χεράκια και αν δεν προλάβει να πάει στο γιογιό της κανένα πρόβλημα.

Είναι τόσο απορροφητικές που η μαμά δεν θα την μαλώσει! Οι γονείς ξετρελάθηκαν με το δώρο μας και ζητούσαν πληροφορίες για να πάρουν κανά δυο ακόμα… Άλλωστε η τιμή τους είναι πολύ προσιτή σε σχέση με την άριστη ποιότητα που προσφέρουν.

Στη γιορτή της μητέρας, της καλύτερης σας φίλης ή της μικρής σας αδερφής

Κατά καιρούς όλες οι γυναίκες υποφέρουμε από ενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή. Φταίει η απροσεξία και οι ελλιπείς κανόνες υγιεινής ή μήπως είναι κάτι άλλο; Οι γυναικολόγοι μας προτείνουν να φοράμε βαμβακερά εσώρουχα που δεν ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων. Μήπως λοιπόν, να φοράμε και επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες σερβιέτες αντί για τις πλαστικές μιας χρήσης; H σειρά Charlie Banana® έχει και σερβιέτες. Είναι υποαλλεργικές, απαλλαγμένες από αρωματικές και χημικές ουσίες, πολύ απορροφητικές και θα τις βρείτε σε τρία μεγέθη: Panty Liner, Regular, Super.

Φυσικά,διατίθενται σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων και συνοδεύονται και από ένα τσαντάκι αποθήκευσης-μεταφοράς μέσα στη συσκευασία των 3 σερβιετών. Πάρτε ένα χαρτί περιτυλίγματος και έναν φιόγκο και έχετε το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα και μάλιστα με συμβολική αξία, αφού συμβάλλετε στην προστασία της υγείας της.

Μόνο τους μπαμπάδες αφήσαμε παραπονεμένους, αλλά για αυτούς δεν υπάρχει ακόμα δώρο Charlie Banana®. Ίσως στο μέλλον.

Για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα Charlie Banana® και να δείτε τα σημεία διανομής

επισκεφθείτε το www.charliebanana.gr

xqXLGbx.jpg

cFVDIXc.jpg

N5T8Pko.jpg

lbAiuj0.jpg

AtMCF55.jpg

DY8lb0l.jpg

U1931Cs.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...