Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Εβδομάδα "Παιδί και μητέρα" στο inatural.gr


    <p>Στο online φαρμακείο inatural θα βρείτε μόνο για αυτή την εβδομάδα όλες τις εξειδικευμένες μάρκες για τη μητέρα και το μωράκι της σε μεγάλες εκπτώσεις.</p>

Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα "Παιδί και Μητέρα" υπάρχουν προϊόντα για την υγιεινή και τη φροντίδα του μωρού, την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, καθώς και τη διατροφή και τα βρεφικά αξεσουάρ από όλα τα μεγάλα brands του χώρου.

Με Δωρεάν Αποστολή…

Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν της κατηγορίας "Παιδί και Μητέρα". Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό HAPPYMOM πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας προκειμένου να αφαιρεθούν 2€ από την αξία της.

Και Διαγωνισμός!

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της Εβδομάδας. Προτιμήστε τα προϊόντα Α Derma για τις αγορές σας, και πάρτε αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 10 αποκλειστικά Σετ Βρεφικής Περιποίησης. Το κάθε Σετ περιλαμβάνει:

• 1 Primalba Gel Lavant Douceur των 500ml. Ένα εξαιρετικό βρεφικό καθαριστικό ζελ για πρόσωπο, σώμα & μαλλιά.

• 1 Primalba Creme Pour Le Change των 100ml. Μια απαραίτητη κρέμα για την προστασία των γλουτών του μωρού, σε κάθε αλλαγή πάνας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά στις 30 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...