Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Εβδομάδα Pharmasept στο inatural


    <p>Εδώ και 19 χρόνια, η Pharmasept προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, πάντα με σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα.</p>

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα με επιλεγμένες πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα. Η σύστασή τους τα καθιστά

ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Όλη η Μάρκα σε Μεγάλη Έκπτωση!

Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, στο online φαρμακείο inatural θα βρείτε όλη τη Pharmasept με Έκπτωση 35%.

Με Δωρεάν Αποστολή…

Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Pharmasept στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό PHARMA4U πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, προκειμένου να αφαιρεθούν 2€ από την αξία της.

Και Διαγωνισμός!

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του inatural στο facebook. Στα πλαίσια της Εβδομάδας Pharmasept, το φαρμακείο σας προσφέρει 5 μοναδικά Τσαντάκια Total Baby Care.

Το κάθε τσαντάκι περιέχει:

• 1 Tol Velvet Baby Mild Bath των 300ml. Το αγαπημένο σας φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά.

• 1 Tol Velvet Baby Soothing Cream των 150ml. Είναι μια 100 % φυσική ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο & το σώμα του μωρού.

• 1 Tol Velvet Baby Natural Oil των 125ml. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα & το πρόσωπο του μωρού. Περιέχει Καρδαμέλαιο και λάδι Ιπποφαές.

• 30 Tol Velvet Baby Soft Wipes. Δερματολογικά ελεγμένα παιδικά μαντηλάκια, χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό του προσώπου και των χεριών στο σχολείο, το παιχνίδι ή την εκδρομή.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του inatural στο facebook στις 22 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...