Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Γνωρίστε καλύτερα τα Pampers και αποκτήστε πάνες και μωρομάντηλα σε χαμηλές τιμές από τα bobirakia.gr


    <p>Οι πάνες και τα μωρομάντηλα Pampers είναι απλά τα καλύτερα!</p>

Όσες μαμάδες τα έχουν χρησιμοποιήσει στα μωράκια τους το γνωρίζουν πολύ καλά! Για τις υπόλοιπες μωρομανούλες, ήρθε η ώρα να τα μάθουν! http://www.bobirakia.gr/products/pampers/pampers-panes-moromantila-1.html

Να γιατί είναι τα καλύτερα (λίγα λόγια από τα Pampers):

«Για όλους εμάς στα Pampers δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ασφάλεια του μωρού σας. Μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι σας παρέχουμε ασφαλή, υψηλής ποιότητας προϊόντα για να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε και να φροντίσετε το μωρό σας, όπως θα φροντίζαμε κι εμείς το δικό μας. Η μέθοδός μας έχει επιστημονική βάση και αποτελεί το κλειδί στην προσπάθειά μας να βελτιώνουμε με ασφάλεια τις ζωές των μωρών και των οικογενειών τους.

Αποφεύγουμε Συγκεκριμένα Συστατικά

Πρώτα απ’ όλα, η μέθοδος ασφάλειας που εφαρμόζουμε αποκλείει όλα τα συστατικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μη-ασφαλή σε ένα προϊόν για μωρά ή για μικρά παιδιά.

Κάνουμε Ερωτήσεις

Ως επιστήμονες αλλά και ως γονείς οι ίδιοι, ξεκινάμε με μια υγιής δόση σκεπτικισμού γύρω από την ασφάλεια των συστατικών που θα χρησιμοποιήσουμε. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα υλικά αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα για μωρά, αν δεν είμαστε σίγουροι για την ασφάλειά τους, απλώς δεν τα χρησιμοποιούμε.

Ορίζουμε το Επίπεδο Ασφάλειας

Ορίζουμε ένα ασφαλές όριο για κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε, εφαρμόζοντας την ίδια επιστημονική διαδικασία που εφαρμόζουν οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο (FDA, EPA, WHO, EU, China CDC, κ.λ.π.).

Ορίζουμε τους Όρους Ασφαλούς Χρήσης των Προϊόντων

Στα Pampers και την P&G, οι περισσότεροι από 700 επιστήμονες και επαγγελματίες μας συνεργάζονται με κορυφαίους ειδικούς στον χώρο της υγείας, όπως παιδοδερματολόγους, για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα Pampers πληρούν όλους τους κανόνες ασφάλειας και τις νομοθετικές απαιτήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αξιολογούμε όλα τα συστατικά στο τελικό προϊόν, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η χρήση τους στην πράξη βρίσκεται εντός των ασφαλών ορίων τόσο για τους καταναλωτές όσο και για το περιβάλλον. Διενεργούμε εκτεταμένες δοκιμές, επιτρέποντας στις μητέρες να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες και φροντίζουμε να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές του τομέα μας όσον αφορά στην ασφάλεια, την απόδοση και την ποιότητά τους.

Ελέγχουμε τα Προϊόντα μας Συνεχώς

Όταν πρόκειται για τα μωρά μας, δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Ακόμα και όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη ενός προϊόντος, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τα προϊόντα μας που πωλούνται στα καταστήματα, μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης των

καταναλωτών και μέσω εξονυχιστικών ποιοτικών ελέγχων τόσο κατά την κατασκευή τους, αλλά και όταν βρίσκονται στην αγορά προς διάθεση».

Δοκιμάστε τα σήμερα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, από τα www.bobirakia.gr!

Θα τα βρείτε εδώ: http://www.bobirakia.gr/products/pampers/pampers-panes-moromantila-1.html




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...