Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Η φώτο που θα σε πείσει να βγεις στην παραλία, ακόμη κι αν δε νιώθεις έτοιμη

    Μια ηθοποιός μοιράζεται τη δική της μάχη με τον εαυτό της για να σε κάνει να ταυτιστείς και να σε δεις με άλλο μάτι.

Το να δεις το σώμα σου τέλειο, θέλει πολλή δουλειά, απ' όλες τις απόψεις, είτε αυτό είναι να χύνεις ιδρώτα στο γυμναστήριο, είτε να δουλέψεις με τον εαυτό σου, ώστα να συμφιλιωθείς με την εικόνα που βλέπεις στον καθρέφτη. Θέλει χρόνο και κόπο να σου αρέσει ο εαυτός σου.

Η Ariel Winter, γνωστή για τον ρόλο της ως Alex Dunphy, στο Modern Family, έδωσε μια συνέντευξη στο Refinery29, αλλά εξέφρασε το παράπονό της όταν είδε ότι ο κόσμος επικεντρώθηκε στο ότι δεν συμπαθεί τον Trump και συγκατοικεί με τον σύντροφό της, αντί για το μήνυμα που θέλει όντως να περάσει.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το να αγαπάς το σώμα σου σε όποιο μέγεθος ρούχων κι αν μπαίνεις, όσα κιλά κι αν είσαι.

 

"[...] Το νόημα της συνέντευξής μου ήταν να επιστρέψουμε στην παραλία και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν ότι η παραλία θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλές μέρος, στο οποίο θα μπορείς να πηγαίνεις όπως θες και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου όπως κι αν είσαι. Με makeup ή χωρίς, με τακούνια, με σανδάλια, με ρούχα ή εκτεθειμένη, κάνε αυτό που νιώθεις και νιώσε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ με το ποια είσαι και με τις δικές σου επιλογές, όχι αυτές που η κοινωνία θέλει να κάνεις. Είναι επίσης, πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ να έχεις 100% αυτοπεποίθηση - εγώ ακόμα δεν έχω - αλλά βρίσκομαι στο δρόμο αυτό, και γι' αυτό και θέλω να ξέρουν κι όλοι οι άλλοι ότι δεν είναι μόνοι τους. Όλοι παλεύουμε, αλλά μέσα από αυτή μας τη μάχη δυναμώνουμε και πλησιάζουμε τους στόχους μας.[...]"

ΠΗΓΗ




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...