Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Όταν υπάρχει αγάπη τα πάντα γύρω μας είναι χαρούμενα


    <p>Μπορείτε αμέσως να καταλάβετε αν υπάρχει αγάπη, βλέποντας αν υπάρχει χαρά. Η αγάπη φέρνει χαρά.</p>

Αν η χαρά έχει χαθεί από την καρδιά σας ή από την οικογένειά σας, τότε δεν υπάρχει αγάπη. Αν η χαρά αυξάνεται, η αγάπη επίσης αυξάνεται, επειδή το αποτέλεσμα της αγάπης είναι η χαρά.

Πρέπει να αυξήσετε την αγάπη σας και τότε η χαρά αυξάνεται από μόνη της σαν το άρωμα της αγάπης. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να αυξήσετε ή να μειώσετε την αγάπη. Το μυστικό για να έχετε αγάπη στη ζωή σας είναι να απομακρύνετε τα εμπόδια από τη φύση σας και η αγάπη θα κυλήσει μέσα σας. Τα εμπόδια της αγάπης είναι η άσχημη ομιλία και οι σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα, η χωριστικότητα, οι θυμαπάτες και οι πλάνες. Αν απομακρύνετε αυτά τα εμπόδια από τον νου, τα συναισθήματα και τις πράξεις σας, θα δείτε ότι η αγάπη θα αυξάνεται μέσα σας.

Όταν ένα ποτάμι ή ένα ρυάκι δεν κυλάει επειδή εμποδίζεται από σκουπίδια, για να κάνετε να αρχίσει να κυλάει αυξάνετε το νερό στο ρυάκι; Όχι, απλώς απομακρύνετε τα σκουπίδια από το ρεύμα και το νερό κυλάει. Αν απομακρύνετε τα εμπόδια στη συμπεριφορά, στα συναισθήματα και στο νου σας, η αγάπη κυλάει και η χαρά αυξάνεται εξαιτίας της αγάπης.

Αν έχετε χαρά…το σπίτι σας είναι χαρούμενο, τα παιδιά είναι χαρούμενα... ακόμα και τα έπιπλα είναι χαρούμενα. Όταν δεν έχετε χαρά, οι πίνακες στους τοίχους σας φαίνονται διαφορετικοί, επειδή είναι φορτωμένοι με τις δικές σας άσχημες εκπορεύσεις.

Αν υπάρχει αγάπη, τα πάντα γύρω σας θα είναι χαρούμενα.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...