Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Ποια είναι η ιδανική ηλικία να αποκτήσει μια γυναίκα και ένας άντρας παιδί;


    <p>Η αμερικανική ιστοσελίδα "Gallup" πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 5.100 άντρες από 18-45 ετών και γυναίκες από 18-35.</p>

Τα δύο φύλα κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση "ποια θεωρούν ιδανική ηλικία για να κάνουν παιδί".

Η πλειοψηφία απάντησε ότι η ιδανική ηλικία είναι 25 ετών. Συγκεκριμένα το 58% θεωρεί ότι για τις γυναίκες η κατάλληλη ηλικία να αποκτήσουν παιδί είναι η ηλικία των 25 και νωρίτερα ενώ για τους άντρες η ηλικία των 26 και πάνω.

Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών που φιλοξενείται στη συγκεκριμένη σελίδα, η ιδανική περίοδος βιολογικά για να αποκτήσει παιδί μια γυναίκα είναι η ηλικία των 20 ετών. Τότε οι πιθανότητες σύλληψης είναι μεγαλύτερες και το σώμα της γυναίκας είναι στην κατάλληλη περίοδο να κυοφορήσει ένα υγιές μωρό.

Η γνώμη αυτή ωστόσο είναι αντιφατική με τα σημερινά δεδομένα και οι ίδιοι τονίζουν ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες δεν έχουν σταθεροποιηθεί οικονομικά και επαγγελματικά να κάνουν αυτό το βήμα. Επίσης δεν έχουν την ωριμότητα να επιλέξουν τον κατάλληλο σύντροφο και να αναλάβουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις για να αναθρέψουν ένα παιδί.

Πάρ' όλα αυτά θα λέγαμε ότι η απόφαση να αποκτήσει κάποιος παιδί είναι καθαρά θέμα προσωπικό και εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων που έχουν να κάνουν με την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την οικονομική άνεση και, πάνω απ’ όλα, τη θέληση του καθενός.

Δείτε τους πίνακες της δημοσκόπησης:

EECEjE6.jpg

Jqua9df.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...