Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Νέα μαμά «την λέει» στις τέλειες γυναίκες: Ετσι είναι το σώμα μετά τη γέννα -Με σημάδια [εικόνες]

    Μπορεί το Instagram να έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες bloggers που βγάζουν φωτογραφίες με το γυμνασμένο skinny κορμί τους, ωστόσο οι γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα αντιδρούν παρουσιάζοντας μία τελείως διαφορετική εικόνα του σώματός τους μετά την γέννα.

«Πεσμένο» στήθος, εμφανή χαλάρωση στην κοιλιά και ραγάδες παντού, είναι τα σημάδια που λίγο πολύ όλες οι γυναίκες αποκτάμε μετά την γέννα.

Παρ΄ όλο που αυτή η αλλαγή μπορεί να σοκάρει κάποιες, κάνοντας τες να νιώθουν λιγότερο σέξι και αρκετά «φουσκωμένες», μερικές γυναίκες στο instagram πρωτοπορούν.

Οι ίδιες όχι μόνο ανεβάζουν φωτογραφίες με εσώρουχα και μαγιό, αλλά παραδέχονται πως το σώμα τους δεν είναι καθόλου τέλειο, αλλά συνεχίζουν να το αγαπούν.

«Να νιώθετε καλά με το σώμα σας, ακόμη και αν έχετε αυτά τα τεράστια σημάδια όπως εγώ. Μην ξεχνάτε πως για κάποιο λόγο δημιουργήθηκαν», δήλωσε η Dahs, η οποία δηλώνει ευτυχισμένη μητέρα και περήφανη για το σώμα της.

dKGNPDC.jpg

Οι περισσότερες μητέρες συμφώνησαν πως οι πιέσεις που δέχεται μία νεαρή γυναίκα από την κοινωνία είναι πολλές. Όλοι περιμένουν από εκείνες να επανέρθουν γρήγορα στα κιλά τους, να γυμναστούν για να σβήσουν τα σημάδια από το σώμα τους, ακόμη και να μην θηλάζουν τα μωρά τους δημοσίως.

v5P60am.jpg

 

oC0409W.jpg

Οι ίδιες παραδέχονται πως λόγω των ταμπού που έχουν δημιουργηθεί, πολλές φορές ένιωσαν άσχημα με το σώμα τους και δεν ήθελαν να κοιτάζονται στο καθρέφτη. Παρ’ όλα αυτά η ευτυχία για το πλασματάκι που έφεραν στον κόσμο επικράτησε από κάθε κακή σκέψη… «Το ότι έφερα ένα πλάσμα του Θεού στον κόσμο, σημαίνει πως εξακολουθώ να είμαι όμορφη και ακαταμάχητη», ήταν τα λόγια της Dahs.

qlQ8onK.jpg

apkgjyv.jpg

mghoe02.jpg

Πηγή:iefimerida.gr

Επεξεργάστηκε από vicky86




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...