Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Οι διακοπές της μέλλουσας μαμάς!


    <p>Άν βρίσκεστε στο τέλος της εγκυμοσύνης σας η επιλογή των διακοπών είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε με λίγη περισσότερη προσοχή.</p>

Είναι καλύτερα, να μην προγραμματίσετε ταξίδια σε μακρινές αποστάσεις, όπως είναι καλό να αποφύγετε το βουνό με υψόμετρο, τα πολύ θερμά κλίματα, τα έρημα νησιά, τα απομονωμένα μέρη και γενικά τις περιπετειώδεις και κουραστικές διακοπές.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό, είναι εφικτό να γίνουν , αρκεί ο τόπος προορισμού να προσφέρει μια πραγματική εγγύηση σχετικά με τη βασική υγειονομική περίθαλψη και αρκεί οι διακοπές να απέχουν αρκετά από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού. Στην περίπτωση των διακοπών , καλό είναι να μην είστε υπερβολικές και να τα οργανώσετε όλα έτσι ώστε να έχετε ηρεμία.

Ειδικότερα:

- Αν κατά την διάρκεια των διακοπών πρέπει να κάνετε κάποιους ελέγχους, προμηθευτείτε από τον γυναικολόγο όλα τα κλινικά στοιχεία και τις συνταγές που θα επιτρέψουν τον γιατρό που δεν σας γνωρίζει να σας βοηθήσει σωστά.

- Σε περίπτωση που οι διακοπές σας γίνουν στο εξωτερικό, ενημερωθείτε σχετικά με τους κανόνες υγιεινής περίθαλψης της χώρας.

- Αν επιλέξετε μια χώρα που είναι υποχρεωτικό ή προτείνεται το να κάνετε εμβόλιο, ζητήστε την γνώμη του γιατρού σας.

Πάντως, αν θέλετε να είστε ήρεμες και ήσυχες ότι όλα θα πάνε καλά, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μέρος που είναι εύκολο στην πρόσβαση, που διαθέτει φαρμακείο και ένα νοσοκομείο σε σχετικά κοντινή απόσταση. Το σαφάρι και οι αναβάσεις...μπορούν να περιμένουν!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...