Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Μερικά πράγματα που πρέπει να ξαναζήσετε πριν τον ερχομό του μωρού!


    <p>Σε λίγους μήνες το μικρό σας θαύμα θα έρθει στον κόσμο.</p>

Θα γεμίσει τη μέρα σας με αγάπη, έντονα συναισθήματα και τις πιο αγνές δραστηριότητες... όμως θα έρθουν και οι στιγμές που θα αναπολείτε αυτά που μπορούσατε να απολαύσετε ήρεμα πριν μόνες σας.

Σίγουρα θα έχετε ετοιμάσει τη λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείτε στο μαιευτήριο...

Τι θα λέγατε να ετοιμάσουμε και μια λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να ξαναζήσουμε και να απολαύσουμε σίγουρα πριν γεννήσουμε;

Χαρείτε την απόλυτη ηρεμία!

Έστω και για μισή ώρα παραμερίστε τις υποχρεώσεις, τις δουλειές, τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινής ζωής. Ζήστε τη μαγεία της απόλυτης σιωπής μακριά από φωνές, κορναρίσματα και κουδουνίσματα τηλεφώνων.

Απολαύστε ένα ατελείωτο μπάνιο!

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και κάντε το πιο αργό και απολαυστικό μπάνιο της ζωής σας! Απολαύστε την χαλάρωση που προσφέρει ένα ντους στο μέγιστο... μέχρι να μουλιάσουν τα χέρια σας και να σωθεί το νερό. Σε λίγο καιρό αυτό το ανέμελο μπάνιο θα φαντάζει τόσο μακρινό και ακατόρθωτο!

Κοιμηθείτε ατελείωτα!

Ύπνος διαρκείας...ύπνος μικρός...ύπνος...ύπνος...ύπνος!!! Κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε! Άλλωστε όσο πιο πολύ κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τόσο πιο ξεκούραστη θα νιώθετε μετά τη γέννηση του μωρού! Τότε που ο ύπνος θα γίνει είδος πολυτέλειας και ο φυσιολογικός 8ωρος ύπνος...εξωπραγματικός!

Φροντίστε τον εαυτό σας!

Μια βόλτα στο κομμωτήριο, στην αισθητικό, για ψώνια με τις φίλες... και όλες αυτές τις κοριτσίστικες χαρές!

Κάντε οτιδήποτε σας ξεκουράζει!

Ένας περίπατος, ένα βιβλίο, μια ταινία ή μια απλή βόλτα με φίλες. Μια βόλτα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, χωρίς αφορμή και χωρίς προετοιμασία! Απολαύστε τα με κάθε ευκαιρία αυτούς τους εννέα μήνες για να νιώθετε γεμάτη όταν για αρκετό καιρό το μικρό σας μωράκι θα απαιτεί όλη σας την προσοχή και την ενέργεια!

Βγείτε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφο σας!

Με τον ερχομό του παιδιού μια πολύωρη και ανέμελη έξοδος για τους γονείς θα φαντάζει τόσο μακρινή και σίγουρα θα κάνετε καιρό να το ξαναζήσετε!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...