Μετάβαση σε περιεχόμενο

Diwni

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    2897
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    37

Diwni last won the day on 14 Ιανουαρίου

Diwni had the most liked content!

11 Ακόλουθοι

Σχετικά με Diwni

  • Γενέθλια 06/13/1988

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6983 προβολές προφίλ

Diwni's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Well Followed Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

2.3k

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. @cat12 λυπάμαι πολυ κοριτσι μου. Ημουβ πολυ σιγουρη οτι θα τα καταφερεις. Ωστόσο πιστευω οτι σύντομα θα μας πεις ευχαριστα νεα. Εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα.
  2. Καλημέρα κοριτσια! Με το καλο τα μωράκια σας. @Apostolia88 λογικα η νιπτ θα κανει γυρω στις 2 βδομαδες να βγει. Αρα θα συμπεσει με την αυχενική. Πιστευω οτι στην κανει λόγο ηλικιας. Και πριν την αυχενική ωστε αν τυχον υπαρχει κατι να το ξερετε μεχρι τη 12η βδομαδα. Παρα να κανεις την αυχενική και μεχρι να βγει η νιπτ να εχεις φτασει 15η. Μια τυχον διακοπη είναι πιο ευκολη στη 12η παρα ατη 15η βδομαδα. Εγω περυσι π ημουν 35 και εμεινα εγκυος ρωτησα το γιατρο π για νιπτ, μου είπε ότι ηλικιακα ειμαο οριακα και θα το βλεπαμε αναλογα την αυχενική. Στη θεση σου θα την εκανα. Οπως και να εχει ευχομαι να εχεις τελεια αποτελέσματα! Με το καλο τ μωρακι σου.
  3. @ΛΕΥΚΗκαλημέρα κοριτσι μου. Λογικα καποια κολπιτιδα σε ταλαιπωρεί. Πηγαινε σε ενα φαρμακείο να σ δωσουν κατι προσωρινα να σε ανακουφίσει αμεσα. Η ρώτα τ γιατρο σου να σου προτεινει κατι. Μεχρι την Παρασκευή πως θα την παλεψεις? Το αιμα δ ειναι κατι ανησυχητικό. Ολο τ σύστημα είναι ευαισθητο εκει κατω.
  4. Καλησπέρα κορίτσι μου. Οι ορμονες σου αυτη τη στιγμή κάνουν παρτυ. Βαλε και την εξαντληση με ενα βρεφος και ακομα ενα παιδακι στο σπιτι. Συμμερίζομαι αυτα που λες. Ωστοσο η ηλικια σου δεν ειναι αποτρεπτικη για να κανεις ακομα ενα παιδακι αν το επιθυμεις τοσο πολυ. Δυσκολευτηκες στις προηγ κυησεις? Στο να συλλαβεις? Εγω ειμαι 36 και εχω 2 παιδακια 7 και 5 φετος. Ήθελα πολυ ακομα ενα παιδακι το οποιο μ ηρθε σχετικα ευκολα αλλα εκανα αναγκαστικα διακοπη στην 11η βδομαδα για λογους υγειας κατι το οποιο μου στοιχησε πολυ. Δεν ξερω αν θα καταφέρω να ξανα μεινω εγκυος, γτ εχουμε θεμα με το σπερμα, και ακομα κ αν τα καταφερω, δεν ξέρω κατα ποσο καλα θα εξελιχθει. Σκεψεις σκεψεις σκεψεις. Μετανιωνω που ενω ηθελα δεν το επαιρνα αποφαση νωριτερα. Οσο ήταν πιο μικρα τ κορίτσια μου. Νιωθω οτι ο χρονος με πιεζει και σαν ηλικια και σαν αποσταση που τυχον θα έχει αν τυχον ερθει με τ κορίτσια. Ωστοσο οταν σκέφτομαι γτ δεν το επαιρνα αποφαση οταν ηταν πχ 2 και 4 η 3 κ 5 χρονων αντιστοιχα, θυμαμαι ποσο ζορι ηταν εκεινη η περίοδος, με καραντινα και παιδια στο σπιτι, απειρα ξενύχτια μιας και μολις τ προηγ καλοκαιρι σταματησαν να ξυπνάνε τα βραδια. Συν του οτι η μεγαλη μ ηταν ενα εξαιρετικα δυσκολο παιδι. Τωρα που πηγε 1η δημοτικου ηρεμησε αρκετα. Μπορει πριν τα 35 σου να μην ηταν οι συνθηκες καταλληλες. Ολα για κάποιο λογο γινονται πιστεύω. Δωσε χρόνο στον εαυτο σου. Απο δω και περα ανοιγει ο καιρος. Κανε πράγματα με τ παιδακια σου. Αν αυτο ειναι τ τελευταίο παιδι οπως πιστεύεις απολαυσε καθε στιγμη μαζι του. Πάντως θα σ ξανα πω οτι αν επιθυμείς ακομα ενα παιδι η ηλικια σου δεν ειναι αποτρεπτικη. Ουτε θα εχεθ μεγαλη διαφορα ηλικίας απο τα αλλα. Αν δεις οτι βαλτωνεις και δ μπορεις να πας μπροστα καλο ειναι να μιλησεις και με ειδικο ψυχικης υγειας. Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!
  5. Κορίτσι μου αν ειναι αγορι αναγκαστικα θα το πεις Αντώνης. Δεν μπορεις να το βαφτισεις Αντωνη Ελενη για ευνοητους λογους. Τωρα αν ειναι κοριτσι Αντωνια Ελένη η Ελένη Αντωνια, δ μπορω να σκεφτω κατι που να μου καθεται καλα.
  6. @Maria98 κοριτσι μ σ αυτον τον κυκλο μπορεί να μην εκανες καν ωορηξια. Δωσε χρόνο στο σωμα σου κα συνελθει. Θελει γυρω στους 3 μήνες για να ισορροπήσουν οι ορμονες καο να σταθεροποιηθεο ο κυκλος.
  7. @marinamanoulitsa για καποιο λογο μ χει κολλησει οτι θα μεινεις τ καλοκαιρι. Ιουνιο, ιουλιο καπου εκει. Μακαρι εννοειται να δεις θετικο αυτο τ μηνα. Να μας πει και η φιλη @Παρασκευαιδουπαρακαλω χαχα.
  8. @cat12 και γω μεσα απο τηβ ψυχη μου σου εύχομαι τα καλύτερα. Ειμαι τοσο σιγουρη για σενα.. Απο την 1η στιγμή. Με το καλο να υποδεχτείς τα εμβρυακια σου. @Kate1992 προσωπικα για μενα δεν έχει σημασια ο τροπος αλλα τ αποτελεσμα. Δεν ειχα την υπομονη να περιμενω 3 χρονια πχ. Στον 1ο χρονο ξεκίνησα να ψαχνομαι. Ακόμα ενα χρονο εφαγα με εξετασεις κτλ και ακριβως στα 2 ημουν πανετοιμη για εξωσωματικη. Καλο ειναι να εξαντλουμε το φυσικο τρόπο αλλα εν έτη 2024 ευτυχως η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ και σχεδόν κανενα ζευγάρι δε μενει χωρις παιδακι.
  9. @Kate1992 θα σου πω κατι π μ ειχε πει ο γιατρος της εξωσωματικης. Ενα μετριο σπερμα, ακομα κ προς τ κακο δεν εχει θεμα στο να γονιμοποίησει. Απλα δεν ξερεις το ποτε. Μπορει να προσπαθείς για 5 χρονια, μπορει και για ενα μηνα. Οταν ενα ζευγαρι χωρις κανενα θεμα γυναικολογικο και τελειο σπερμα εχει μονο 20 με 25% πιθανοτητες σε καθε κυκλο σκεψου ποσο πεφτει αυτο τ ποσοστο οταν υπαρχει καπου θεματακι. Εγω στα 2 χρόνια ελευθερων προσπαθειων πηγα για εξωσωματικη, δεν ηθελα αλλο να περιμενω. Εν τελη εμεινα εγκυος εκεινο το μηνα. 9 Δεκεμβρίου περασα επιτροπή και 13 ειχα θετικη χοριακη. Συνολο 26 μήνες προσπαθειών. Το 2ο ηρθε με μια μονο ελεύθερη επαφη. Δεν προσπαθουσα καν. Ηταν αποκλειστικά 1 η επαφη. Το 3ο σε 6 μήνες χαλαρων προσπαθειών. Ασχετα αν δεν προχώρησε η 3η κυηση. Είχα 3 φυσιολογικες συλληψεις.
  10. @Παρασκευαιδου ναι καλε το ξερω. Εγω σε θυμόμουν απο παλια. Δ θυμομουν επ ακριβως την ιστορια σου, δ ηξερα οτι εχασες τοσα μωρα βασικα. Ηταν τοτε τ γκρουπακι η girly, η petalouditsa, η peacock και το ditaki το θυμαμαι απο τοτε. Μετα τ 2ο παιδι σταματησα βα μπαινω σρ καθημερινή βαση δ προλαβαίνα. Απαντουσα μονο οπου μπορούσα να βοηθησω καποια κοπελα ουσιαστικά. Για όσες κοπελες εχουν θεμα με το σπερμα να μην απογοητευονται. 3 φυσιολογικες συλληψεις ειχα με πολύ κακο σπερμοδιαγραμμα. Αλλα και στην εξωσωματικη ειναι πολυ εύκολοτερα τ πραγματα οταν τ πρόβλημα ειναι στο σπερμα παρα στη γυναικα.
  11. @ΜΑΡΘΑΑ_61 πολυ πιθανον να ειναι απο τ τραχηλο η τον κολπο. Αυτη τη στιγμή ολα ειναι υπερευαισθητα εκει κατω. Τα καφε δ ειναι λόγος ανησυχιας συμφωνα με τους γιατρούς. Καταλαβαινω ωστοσο την ανησυχία σου. Ολα καλα θα ειναι! Το κοκκικο αιμα σαν περίοδος μας ανησυχει αλλα και αυτο δ σημαινει απαραίτητα κακη εκβαση της κυησης.
  12. @Antonia2 εγω σου εύχομαι σ αυτον τον κυκλο να ρθει απο μονο του το μωρο και αυτος να ειναι ο λογος της αναβολης! Αλλα και να μξν ερθει καλα κανεις κ πας με τις περισσότερες πιθανοτητες. Παρακολουθουσες τους κυκλους σ με υπερηχο τους προηγ μηνες? Νομίζω διαβασα πως θα ηταν η 1η σου διεγερση αυτη.
  13. @Mpourmpoulo αντε κοριτσι μου ολα με το καλο! Να ακουσετε και καρδουλα την επομενη βδομαδα. Μια υπέροχη εγκυμοσύνη να εχεις!
  14. Επισης να προσθεσω οτι στις πολυκυστικες και για ενα διαστημα μετα απο κυηση τα ωορηξιαε μπορει να βγαινοην ετσι χρωματιστα καθολη τη διαρκεια τ κυκλου. Το ειχα ψαξει γτ μετα την τελευταία κυηση π τα ξεκινησα για να δω αν εχει στρωσει ο κύκλος μ και αν κανω ωορηξια δεν ειχα ποτε ολολευκο τεστ ωορηξιας. Ειχα εντονο οταν ήταν στο πικ και μετα ελαφρως χρωματισμένα σε ολη τη διαρκεια τ κύκλου. Το ειχα ψαξει και βρηκα αυτο π σ εγραψα παραπάνω.
×
×
  • Προσθήκη...